Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2008. 16:06h.

Bono: "Tardà no és un malvat"

"El considero disculpat i agraeixo la seva trucada"

Bono: "Tardà no és un malvat"

José Bono

El president del Congrés, José Bono, ha afirmat que el diputat d'ERC Joan Tardà "no és un malvat", encara que potser "una mica primari en la seva manera de manifestar-se, i ha disculpat les seves paraules "mort al Borbó" perquè "tots podem cometre un error" i ell ja ha demanat disculpes. Bono ha explicat que aquest dilluns ha rebut una trucada de Tardà per explicar-li les seves paraules, dissabte passat, durant un acte del seu partit a Barcelona en el qual va proclamar "viva la República, mort al Borbó".

Tardà ha assegurat a Bono, segons ha explicat aquest, que quan va dir aquesta frase "no desitjava al Rei cap mal personal, ni desig negatiu o de mort", i que quan va dir que el Tribunal Constitucional és un òrgan corrupte tampoc era la seva intenció atribuir-li un delicte a aquest tribunal. "En el que a mi es refereix, el considero disculpat i agraeixo la seva trucada", ha afirmat Bono, que ha subratllat que aquestes explicacions "suavitzen molt" les paraules de Tardà.

Segons el seu parer, totes les persones poden equivocar-se i "quan algú vol posar bona voluntat on hi va haver una mala paraula, crec que estem obligats, almenys, a escoltar", de la mateixa manera que "escoltaré qualsevol diputat que vulgui donar-me la seva opinió".

Malgrat les "diferències polítiques tan enormes" que ha dit que el separen de Tardà, Bono ha assegurat que el diputat d'ERC té una imatge que no sempre es correspon amb la realitat. "No és un malvat; és una mica impulsiu, una mica primari en la seva manera de manifestar-se, i pot confondre's", ha dit, afegint que "sempre que pugui, parlaré en favor dels diputats, el que no significa que assumeixi el que diguin".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 David, bcn, 09/12/2008 - 13:46

Tardà no es "malvado", es un hipócrita que tira la piedra y esconde la mano. Juega con dos barajas: la de la ambigüedad y la de su minúsculo cerebro de hooligan.
Bono "¿por que no te callas?" y dejas de dar cobertura a políticos que incitan al odio.

#18 army, figueres, 09/12/2008 - 09:22

una pregunta, perque tardà quan parla al
parlament perque no ho fa amb
català igual que quan hi habia de president
de mesa en marin, crec que ara amb
bono no ho fa, es correcte ?

#17 Manuel, Cuenca, 09/12/2008 - 00:23

Tiene razón Bono. Tardá no es malvado, pero es que su única neurona está agotada y no puede hablar y pensar al mismo tiempo.

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 08/12/2008 - 23:19

Tardá angustiado por la posibilidad de perder sus momios en el Parlamento de España, recurre a unas disculpas risibles
y va Bono y dice que se las cree.
Dioslos cria y ellos se juntan.
El primate y el primario debieran de dimitir al unísono.

#15 josep, Blanes, 08/12/2008 - 21:45

No tragues d´Olot i Manlleu i al Sr. Alcampello,els vostres estimats Borbons ens han tocat als catalans alló que no sona desde el 1714.Si us havesiu criat en la catalunya profunda hauriu sentit a parlar d´aquesta familia,i mai, mai per bé. Sempra negatiu