Publicitat
Política · 9 de Juny de 2010. 14:57h.

Boomerang contra el PSC

La diputada Rocío Martínez assegurava ara fa una setmana que "no hi ha cap ombra de dubte" sobre Castells

La decisió de fiscalia d'investigar si hi va haver tracte de favor del conseller d'Economia, Antoni Castells, a Fèlix Millet per l'hotel de luxe que volia construir al Palau de la Música podria girar-se en contra del PSC, que ha donat suport a la comissió d'investigació sobre el presumpe finançament irregular de Millet a CiU. La diputada Rocío Martínez afirmava dimecres passat en roda de premsa, a pregunta d'e-notícies, que "no hi ha cap ombra de dubte" sobre els consellers, en aquest cas sobre la seva relació amb la trama Pretòria.

Esquerra havia demanat expliacions després que transcendís els seus contactes amb Luis García, però el tripartit va donar per bones les seves explicacions la setmana passada en la roda de premsa de Govern. Martínez va insistir aleshores que "no han de venir a donar expliacions" que la comissió d'investigació "no és una guerra cap a Convergència" i els casos Millet i Pretòria "no són comparables."

Fonts de la conselleria han afirmat que el conseller està "molt tranquil" i que en principi no té intenció de comparèixer al Parlament.

Rocío Martínez
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ângels Calvo, Premià de Dalt.BCN, 09/06/2010 - 19:44

Això sí que sembla un culebrón. Quina vergonya per a tots plegats. Ja només faltava el Consilieri Castells, cada dia més prim i demacrat. Ja ho entenc que "ni sombra de duda". Ara toca aclarir-ho!!!

#3 joan, manresa, 09/06/2010 - 19:06

El Casal 18,50h.-¿ Amb quina cara pot demanar el PSC la no Comissió per el cas Pretoria.?.No, ya en trobaran ya de excusses. Pro mirin la gent no es tonta,llegex.escolta radio i fa tertulies,i ya es bastant mes madura de lo que sembla.Verem per las e

#2 Fernando, Barcelona, 09/06/2010 - 17:23

por que no se ha creado otra comision parlamentaria sobre el caos pretoria

#1 Albert, Sabadell, 09/06/2010 - 16:33

Huy, esta pijeta no tiene ninguna credibilidad. Es uno de los floreros (perdón, joven promesa) que se ha sacado el Montilla de la manga.