Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2022. 13:35h.

Borràs abusa dels recursos per retardar el seu judici

El TSJC diu que fa recusacions basades en motius "abstractes"

Borràs abusa dels recursos per retardar el seu judici

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el darrer recurs de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, en la causa oberta per presumptament fraccionar 18 contractes per poder atorgar-los a dit quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes.

La resolució al·lega que les recusacions són basades en motius "abstractes" i "poden ser inadmeses raonadament pel mateix magistrat recusat, sense que això serveixi per qüestionar la seva imparcialitat".

Borràs va presentar el seu darrer recurs mitjançant l'advocat Gonzalo Boye, que defensa a la presidenta del Parlament, en el qual al·legava "manca d'imparcialitat" per part del jutge instructor.

En el recurs que la defensa va presentar al TSJC, l'advocat Gonzalo Boye, afirmava que el jutge instructor té "indegudes presses" per tancar el procediment a Laura Borràs, després d'haver desestimat la recusació.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Astucio I el Más Mejor, Suïssa del Sud, 25/07/2022 - 23:04

Jajajaja!! A astucias no nos gana nadie!! Semo lo mehore, lo mehore!! Lo má mehore!!

#9 Pseudodemocràcia, Barcelona, 25/07/2022 - 17:21

En una verdadera democràcia faria temps haguéssin despatxat en aquesta cuentista, i pel seu propi partit, pero la democràcia.cat és de cartón-piedra, molt bla bla bla i pantumaca, quan el seu Reglament deixa clar què s'ha de fer en el cas Borràs, clarissimament, dimitir

#8 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 25/07/2022 - 16:40

Mientras esos trámites los pague de su bolsillo, que continúe

#7 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 25/07/2022 - 15:47

Que feliços viviem tots a la bucolica monarquia africana de Pujol sense Guardia Sivil ni lleis que complir, on es podia fer pais a mans plenes sense risc de que qualsevol juececillo de tres al cuarto se nos subiera a las barbas y empezara a indagar la peculiar forma en que en esta tierra se entiende la redistribucion de la riqueza y los bolsillos a

#6 Masias , Mis posaderas , 25/07/2022 - 15:14

Dales caña Boye !!!! Tu si que sabes

Sácales en minutas hasta el último duro