Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2018. 10:47h.

Borràs acusa La Vanguardia de publicar “informacions enverinades”

La consellera afirma que és “absolutament fals” que no els deixessin tornar a entrar al museu dels EUA

La consellera de Cultura, Laura Borràs, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha desmentit La Vanguardia i ha assegurat que és "absolutament fals" que no els deixessin tornar a entrar al museu de Washington, després que la delegació catalana abandonés un acte oficial molesta amb l'ambaixador espanyol, Pedro Morenés.

La Vanguardia, únic mitjà que va poder assistir al festival, va assegurar que els membres de seguretat van impedir que Quim Torra i els seus acompanyants -entre els quals es trobava la pròpia Borràs- tornessin a entrar per haver creat "disturbis". La consellera ho ha negat i ha acusat al diari de publicar "informacions enverinades".

En aquest sentit, ha assegurat que el que va publicar el diari és "ridícul" i "absolutament fals". Borràs ha explicat també que la decisió de marxar va ser de Torra i que la resta de la delegació el va seguir. També ha acusat Morenés de ser "ofensiu amb el president i per extensió, amb el país".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#36 Chris, Lleida, 05/07/2018 - 23:47

Notícies enverinades, dit per una figura del populisme nacionalista català = veritat amb fets impossibles de desmentir-ne.

#35 M. Pilar, Barcelona, 03/07/2018 - 21:48

Verí! el que porteu anys inoculant vosaltres a Catalunya!!!

#34 Barretina a rosca, Black hole, 03/07/2018 - 17:48

Ocho empresas más se fugan hoy de Cataluña gracias a los Indepes.

Las sociedades abandonan sus sede sociales de Barcelona, Cornellà de Llobregat, Girona, El Papiol, Sant Fruitós de Bages y Serós.

También se han fugado de Cataluña 32.500 millones de depósitos en el último año gracias a los indepes.

#33 maria, ANDALUCIA, 03/07/2018 - 16:52

¿Qué dice la Vanguardía?

#31 Oriol , Manresa , 03/07/2018 - 15:41

Cultura catalana, diu la mentidera compulsiva Borràs (cal agradar a qui paga). Gràcies a gent com vostès, cultura catalana és pot convertir en un oxímoron.

(Nens i nenes indes, vegin que no he fet servir la paraula empatia)