Publicitat
Política · 3 de Març de 2020. 14:50h.

Borràs acusa policies d'empaitar-la

La dirigent de JxCat diu que "ens han perseguit" pels carrers de Madrid

Borràs acusa policies d'empaitar-la

Fotografia feta per Laura Borràs

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha denunciat a twitter que membres de la policia "ens han perseguit" pels carrers de Madrid durant una manifestació de Jusapol davant del Congrés. La portaveu de la formació al Congrés també ha mostrat la seva indignació perquè, assegura, des del Congrés no li han volgut oferir protecció "malgrat que el perill era ben evident".

La dirigent de Junts per Catalunya ha explicat inicialment que "a Madrid el dret de manifestació de Jusapol sembla que es respecta. Carrers tallats, bengales i trencament de cordons policials, màscares d’anonymous i tal però no seran acusats de sedició ni res... Això és España!"."Continua la festa a les portes,literalment, del Congrés amb crits de ‘Sí se puede’. A cap altre col·lectiu, a cap altre, no li permetrien estar tan a prop de l’accés principal. He vist manifestacions d’estudiants, jubilats, etc, i mai s’ha permès. A la PN sí,clar. Tot en ordre!", ha afegit posteriorment.Minuts més tard, Borràs ha explicat que "ens han perseguit a la nostra cap de premsa i a mi des de Cedaceros fins al 40 de C. San Jerónimo amb màscares i ‘estanqueres’. Hem demanat protecció a la seguretat del @Congreso_Es per poder pujar al taxi i la resposta és entranyable: ‘para qué, si son policías’"."Davant de la negativa del @Congreso_Es a oferir-nos protecció, amb les portes tancades pel perill dels manifestants que campaven lliurement per tot arreu, tècnics de @JuntsXCat i @bngcongreso m’han acompanyat a pujar al taxi que s’esperava fora de la zona acordonada via túnel!", ha relatat."Els dos PN que eren a la porta s’han negat a acompanyar-nos, malgrat que el perill era ben evident. Els uixers del @Congreso_Es, en canvi, han sortit fora de l’edifici amb nosaltres i veient la situació ens han demanat que creuéssim mitjançant el túnel que uneix els dos edificis", ha continuat."Un cop travessat el carrer, de la porta del @Congreso_Es a la del taxi eren 5 metres escassos però l’escridassada i els insults han estat brutals: ‘hija de puta’, ‘putos catalanes’....Els tècnics, garratibats, i el taxista també davant la passivitat dels PN que no es manifestaven", ha criticat.

"Finalment, ja des del taxi, camí de l’aeroport, he posat els fets en coneixement de la Presidenta del @Congreso_Es, @meritxell_batet, per fer la denúncia i que esbrini com es nega protecció a diputats quan manifestants policies emmascarats i amb bengales amenacen com ens han fet", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#32 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/03/2020 - 11:57

¿Hay pruebas de esos insultos y empujones más allá de los tweets de Laurita? Ya conocemos la grandísima "credibilidad" de este elemento...

#31 Ojotuerto, Calafell.tab, 04/03/2020 - 09:12

A esta señora no le gusta que la corten en Madrid. Mejor se corta en la Mediana (la que corta y recorta se queda con el mejor corte)

#30 José carlos, Bcn, 04/03/2020 - 08:14

brigada anti drogues o delitctes de falsificación, no buscarían el teu amic

#29 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/03/2020 - 01:37

Laura Borràs, sobre el boicot a Álvarez de Toledo: "Cuando buscas problemas los encuentras"

elconfidencial.com 12-4-2019

#28 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/03/2020 - 00:46

Pero aquesta gent de Jusapol no eren la nineta dels ulls de Bea La Fantastica abans de pasarse per un modic preu al costat correcte de la historia ?