Política · 12 de Novembre de 2020. 22:20h.

Borràs acusa Rufián de "populisme"

La líder de JxCat diu el diputat d'ERC "s'equivoca d'enemic"

Borràs acusa Rufián de "populisme"

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, ha replicat el líder d'ERC a Madrid, Gabriel Rufián, i l'ha acusat de "populisme" després de la intervenció que ha fet durant el debat d'esmena a la totalitat dels Pressupostos del 2021.

Borràs ha dit en un fil de Twitter que "més enllà del soroll antic del masclisme i del populisme que han fet acte de presència des d'avui mateix (ja és curiós), miro de fer política i rendició de comptes explicant-vos per què vam presentar i defensar aquesta esmena a la totalitat". "I, sobretot, sense equivocar l'enemic", ha sentenciat.

La diputada de JxCat ha explicat, entre altres coses, que han presentat esmena a la totalitat per "responsabilitat i per defensar les necessitats dels catalans". "Un pressupost insuficient per a les famílies que no siguin la família reial és un pressupost molt deficient", ha defensat.

També ha dit que "Espanya té presos polítics i exiliats i només per aquesta excepcionalitat democràtica alguns grups polítics van presentar esmenes a la totalitat en els darrers pressupostos". "Unes esmenes que avui són plenament vigents i en un context d'un deteriorament democràtic encara més gran", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Vlac, Barcelona, 16/11/2020 - 14:15

Borras y Rufián : ¡ Qué dos patas para un banco !!!!!

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/11/2020 - 19:13

Con Borràs y Rufián liderando el separatismo el Procés avanzará. ¿Avanzará? Sí, hacia el vertedero.

#4 gurguri, Barcelona , 13/11/2020 - 19:06

Si esta presunta corrupta investigada, llega a la Presidencia de la Generalitat ,tendremos que ir al exilio que dicen ellos.

#3 Pipistrello, Tabàrnia , 13/11/2020 - 11:14

Jo crec que a populistes i egocèntrics van a la par els dos. Per això no es deuen suportar...

#2 Carme, Cornellà, 13/11/2020 - 10:03

Quan els hi destapen els draps bruts només els queda fer ús de la tradicional cantarella "presos, monarquia, represió, enemic" pero ni un mot de les seves corrupteles amb diner public afavorint l'amic drogadicte, la malversació de subvencions i tot lo inimaginable. Ni aquesta bandarra ni aquell quinqui son "trigo limpio" i un dia ho pagaran