Publicitat
Política · 28 de Juny de 2022. 19:59h.

Borràs acusa Sánchez de “crueltat esfereïdora” per Melilla

“La inhumanitat davant del patiment humà no pot ser mai la bona manera de resoldre una situació"

Borràs acusa Sánchez de “crueltat esfereïdora” per Melilla

El Parlament ha fet aquesta tarda un minut de silenci per les víctimes en l’intent de salt de la tanca de Melilla, aquest cap de setmana a Nador. La presidenta, Laura Borràs, ha obert la sessió condemnant la “crueltat esfereïdora” de l’actuació contra els migrants, lamentant la seva “mort indigna” i reclamant "una investigació dels fets i l’assumpció de responsabilitats".

“Vam veure unes imatges terribles de cossos amuntegats, entre morts i agonitzants, envoltats de policies que se’ls miraven sense prestar ajut a qui el pogués necessitar”, ha recordat Borràs, que s’ha referit al fet que el president del Govern espanyol considerés l’operació “ben resolta”. “La inhumanitat, la crueltat i la indiferència davant del patiment humà no pot ser mai la bona manera de resoldre una situació, per molt complexa que sigui”, ha asseverat.

La presidenta ha afegit que els fets “són d’una gravetat extrema”, “reclamen el rebuig i la condemna davant la deshumanització més absoluta” i que “en cap cas no mereixen l’agraïment i el reconeixement”. I ha conclòs en aquest sentit: “Davant d’aquesta vulneració de drets humans, unes polítiques de la mort, cal una investigació per esclarir els fets i l’assumpció de responsabilitats per part dels responsables polítics d’aquestes actuacions que han comportat la pèrdua de vides humanes”.

Així mateix, la presidenta ha remarcat que “cal que els responsables polítics encarem amb determinació una de les pitjors crisis que pateix el món: la de les persones refugiades”. “Com a societat, no ens podem permetre que la gent que vol arribar a casa nostra fugint de la guerra i la desesperació no puguin tenir l’esperança d’optar a una vida millor i només rebin com a recompensa una mort indigna”, ha dit. Finalment, en aquest punt ha convidat els diputats a “emprendre totes les iniciatives per combatre una realitat que envileix la humanitat”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Puchi, Barcelona, 29/06/2022 - 15:45

En la cárcel si que te vas a estremecer, sobretodo cuando entres en las duchas.

#8 Gurguri, Barcelona , 29/06/2022 - 11:33

Ala guapa ponte el vestido de Carolina Herrera con su bolso tambien de marca y te vas a Melilla para trabajar codo a codo con la policia que trabaja todos los dias en este infierno.

#7 Les màfies en plural, Barna, 29/06/2022 - 10:08

Atès que ha estat abastament demostrat que darrera de tot aquest merder de l'inmigració desfermada hi ha un entrellat de máfies, hem de deduïr que aquesta trepa d'incompetents de la Generalitat y sus despartaments i xiringos "" ´hi estan involucrats.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 29/06/2022 - 09:09

Los lazis en general son muy dados a esos cuentos de buenos y malos para la chavalería. Los cuentos morales se hacen para fardar de buenos, y agredir a los malos. Al malicioso Astat Aspañol. ¿Quién puede ofrecer nada mejor que eso? A un niño, imposible.

#5 LoisA, Tabarnia, 29/06/2022 - 09:03

Bueno señora Borras. Yo en cambio veo un trato extremadamente cruel de ustedes hacia la mitad de los catalanes que son constitucionalistas, que son ignorados y obviados.