Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2021. 11:44h.

Borràs aprofita l'incendi per culpar "l'Estat espanyol"

El ministeri va enviar onze mitjans aeris

Borràs aprofita l'incendi per culpar "l'Estat espanyol"

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha aprofitat l'incendi al Cap de Creus per carregar contra l'Estat espanyol. Borràs s'ha queixat a través de Twitter després que l'Estat decidís no demanar hidroavions a França per lluitar contra el foc. "Nosaltres ho demanem. L'estat espanyol ho descarta", ha dit la presidenta del Parlament.

Borràs ha justificat que "els mitjans francesos són a pocs km de la frontera, però el permís i el criteri, a 600km" i ha afegit que per qüestions com aquesta "parlem de la necessitat de ser un país independent".

Les queixes de Borràs arriben tot i que el govern espanyol ha enviat mitjans aeris per combatre el foc del Cap de Creus, onze ahir i set divendres. De fet, el Govern espanyol va enviar més mitjans aeris per combatre l'incendi a petició de la Generalitat, segons informava la periodista Anna Punsí al seu Twitter. Mitjans amb capacitat per descarregar més de 44 mil litres d'aigua segons explicava el Ministeri en una nota de premsa.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#54 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 21/07/2021 - 04:06

Igualito que el trasvase de agua a Barcelona desde el rio Ródano ..... la culpa de Madrit.

#53 electra, Barcelona, 19/07/2021 - 11:23

La Borrás es una malalta !!!!

#52 elpabloski, VLC, 19/07/2021 - 00:47

Para volverse loco: antes Jordi rechazaba los medios que gob. ministerio o ejército ofrecían y combatía incendios solo con los propios. Y natural, se quemaba más monte. Ahora, insuficiencia de medios del estado y además que se llame al estado francés...En fin Jordi es independentista y estos dependentistas de dos.

#49 Carme, Barcelona, 18/07/2021 - 22:39

Sra Borràs,pari ja de dir tantes tonteries que si Madrid ens mata que no deixen apagar els incendis a la catalana,per déu quin ridícul, que no veuen que quasi no queden estelades ni als balcons,arremanguis d'una vegada vostè i la resta i facin alguna cosa de profit per Catalunya.

#48 Perico, Matadepera, 18/07/2021 - 22:30

"Els mitjans francesos són a pocs km de la frontera, però el permís i el criteri, a 600km." Es que la pobre analfabeta que preside esa tómbola con escaños, vive en el neolítico, donde cada km. de distancia era sangre, sudor y lágrimas. ¿Cómo se puede decidir algo a 600 kms. si todavía vamos en carreta?