Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2021. 11:56h.

Borràs compara el Tribunal de Comptes amb la repressió franquista

"Aplica clixés del final de la guerra contra els republicans a Catalunya"

Borràs compara el Tribunal de Comptes amb la repressió franquista

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha comparat el funcionament del Tribunal de Comptes amb la Guerra Civil. "El Tribunal de Comptes aplica clixés del final de la Guerra Civil contra els republicans a Catalunya, alguns dels seus membres encara tenen vincles de sang, porten els mateixos cognoms", ha dit Borràs aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Borràs s'ha posicionat en contra de la taula de diàleg entre la Generalitat i l'Estat. "No hi confio", ha admès durant l'entrevista. "És un producte més de màrqueting que de política",  ha expressat Borràs. "Hem de preparar-nos per quan eventualment es pugui produir el fracàs de la taula de diàleg", ha volgut afegir la presidenta del Parlament

"Esperaria que fossin més modestos, i la lliçó l'aprenguessin ells. Estaria bé que les lliçons que aprenguessin fossin de primer de democràcia", ha dit la presidenta del Parlament en resposta a la nova ministra de Política Territorial i portaveu de Govern, Isabel Rodríguez, que va afirmar que l'independentisme "hauria d'haver après la lliçó".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 electra, Barcelona, 24/07/2021 - 10:50

Que sabrà aquesta dona dels reìblicans desprès de la guerra.

#25.1 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 25/07/2021 - 18:32

Lo que le contó su tío falangista

#24 manu, DIJON FRANCE, 23/07/2021 - 19:59

Una institución pública avalando a unos delincuentes golpistas, robar dinero público y pagan la fianza con más dinero público. Los separatistas son máquinas de robar, a los catalanes y al resto de los españoles,nadie les obligó tampoco a destinar el dinero público para sus caprichos en catalán no sé, pero en español se llama robar

#22 Alien, Saturn, 23/07/2021 - 18:03

La intoxicación persistente debido a la mezcla infumable de ostras con Cocacola igual produce daños neuronales irreparables. No encuentro otra explicación que pudiera justificar semejantes declaraciones.

#20 Luigi., Barcino, 23/07/2021 - 17:28

Como les diría Franco,con una cita de Salvador Dalí, a los que se pasan la vida nombrándolo: "Que hablen bien o mal, lo importante es que hablen de mí aunque confieso que me gusta que hablen mal porque eso significa que las cosas me van muy bien".

#18 Carlos Gomez, amigo de el Sebolla, 23/07/2021 - 15:57

No se perque us sorpreneu tant amb aquesta ciclopea famella.

Qui es la Tachenko ho va deixar ben clar a la seva curta pero memorable radiografia al debat d´investidura de Pulgarcito l´entomoleg Alejandro Fernandez :

https://www.youtube.com/watch?v=kOAt70y4jEg

A sus pies doña Tachenko, a sus pies.

Aqui hay nivel