Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2020. 10:57h.

Borràs compara Puigdemont amb Messi

"La resta de persones hem de jugar al servei del projecte col·lectiu"

Borràs compara Puigdemont amb Messi

La portaveu de JxCat al Congrés Laura Borràs ha comparat l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont amb el davanter del Barça Leo Messi en una entrevista al diari Ara. "Nosaltres som un equip i el Messi és una posició que està agafada, és la de Puigdemont" ha apuntat la diputada.

Borràs, preguntada sobre si Puigdemont hauria d'encapçalar la llista de JxCat, ha afirmat que "ell és el president legítim d'aquest país, el referent. Nosaltres som un equip i el Messi és una posició que està agafada, és la de Puigdemont, i la resta de persones hem de jugar al servei del projecte col·lectiu". "Messi és sempre una figura indiscutible i indiscutida. El fet d'anar a la llista o no, no és l'estadi actual. Parlem de reorganització i no de llistes" ha indicat Borràs.

La portaveu de JxCat al Congrés ha justificat en l'entrevista que no hagi anat a declarar al Tribunal Suprem argumentant que "és una actuació del tot improcedent. Era aforada al Parlament -quan va començar la investigació- i la instància que pertocava era el TSJC".

"La jutgessa que portava el cas no només va vulnerar els meus drets amb això, sinó que va decretar secret de sumari impedint la meva defensa, va treure les competències als Mossos per posar-les a la Guàrdia Civil i, a més a més, després d'un any i mig, es dirigeix al Congrés per preguntar si sóc aforada, quan ja ho sap. La causa és nul·la de ple dret" ha denunciat.

"No necessito demostrar la innocència quan els que estan intentant provar la meva culpabilitat ni s'han molestat en fer-ho. No he fraccionat contractes" ha dit la diputada.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#24 Vlac, Barcelona, 17/02/2020 - 07:47

Que manera más vil de insultar a Messi !!!!

#23 Sergi Sergio, Barcelona, 16/02/2020 - 19:33

Borra,s tu especialidad es el amaño de contratos publicos, en eso eres experta, de futbol no tienes ni idea, centrate en lo tuyo.

#22 Joan, BCN, 16/02/2020 - 08:17

Intenteu veure la sèrie de Movistar+ "El Palmar de Troya" i entendreu moltes coses. Avui mateix el V. Amela diu: "Se aprende con qué simplicidad uno puede empezar a creer en algo –en un líder, en un sueño, en un ideal– y qué difícil resulta después abandonar esa fe que tanto te elevó, que te ilusionó, que te hizo sentir parte de algo

#21 Menuda payasa , Barcelona , 15/02/2020 - 23:44

Está mujer es una sinvergüenza y está como una cabra. Tiene un nivel político lamentable.

#20 Guillamat, Barcelona, 15/02/2020 - 20:59

La vacaburra pija se supera día a día.