Publicitat
Política · 20 de Maig de 2022. 12:40h.

Borràs diu que Aragonès fa “rebaixes” amb el català

La presidenta del Parlament reclama una “auditoria del pacte de Govern”

Borràs diu que Aragonès fa “rebaixes” amb el català

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, en una entrevista a Ser Catalunya, ha replicat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que en una entrevista a la mateixa emissora va dir que “en la defensa de la llengua no s'hi valen excuses”."No s'hi valen excuses i no s'hi valen rebaixes”, ha contestat Borràs al respecte. També ha evitat valorar el primer any de legislatura de Pere Aragonès. La presidenta del Parlament esperarà a “l’auditoria del pacte de Govern” que el seu partit ha encarregat per valorar-ho.Finalment, ha assenyalat que ”hi ha qui menja crispetes a l'altre costat veient com els independentistes ens barallem entre nosaltres. Em dol extraordinàriament"

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Fernando, Mataró, 21/05/2022 - 07:23

Y tú haces rebajas con la decencia.

#7 David, Mataro, 21/05/2022 - 06:52

De esta tipa tambien solo espero una noticia...tengo el cava en frio.

#6 Arnat, Barcelona, 20/05/2022 - 15:04

I aquesta farsant pressumptament delinquent corrupte encara te el cinisme de nombrar la paraula "auditoria" quan nomes sentir-la s¡hauria d'amagar per la seva miserable gestió al front del IEC amb conivencia amb el seu amic narco. Es una humiliació tenir aquesta dona en un lloc que en el seu dia ocupaven persones amb nivell. La hipocresia vivent

#5 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 20/05/2022 - 14:28

Amb Laura Borràs com Presidenta de Junts (qui era Puigdemont?), aquest partit deixarà la coalició de govern a la Generalitat. El sottogoverno a l'administració catalana, pot rebel.lar-se contra Junts. Son centenars de càrrecs que perderien la seva condició.

#4 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 20/05/2022 - 13:56

Palomitas, pistachos, pipas, cacahuetes. De cuando en cuando les lanzamos alguna bolsa. Y se pelean, no veas como comen.