Política · 28 de Novembre de 2018. 09:55h.

Borràs diu que la investigació "no s'aguanta per enlloc"

"Quan se'm va oferir formar part d'una llista ja sabia que això algun dia passaria"

Borràs diu que la investigació "no s'aguanta per enlloc"

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha assegurat en una entrevista a El món a Rac-1 que la investigació a la Institució de les Lletres Catalanes "no s'aguanta per enlloc". "Quan se'm va oferir formar part d'una llista jo tenia la consciència molt tranquil·la i ja sabia que això algun dia passaria", ha manifestat.

Borràs ha afirmat que "no vaig cometre cap irregularitat". "No em defenso. No em consta que ningú m'hagi comunicat que hagi fet res malament", ha afegit la titular de Cultura, que ha assenyalat que "no sé qui m'ha denunciat. No he tingut en cap moment cap notificació de caràcter personal sobre l'operació d'ahir".

També ha defensat que "he fet sempre de la rendició de comptes i de la transparència una bandera. No em consta que hi hagi una denúncia". "Tot i això no puc permetre que la feina que s'ha fet en una institució en què moltes persones s'hi deixen la pell pugui posar-se en entredit per cap ombra de dubte", ha subratllat.

Laura Borràs ha exposat que la contractació pública "té uns procediments molt clars i tots els complim" i ha explicat que en la Institució de les Lletres Catalanes "es fa una auditoria mensual". A més, ha revelat que "el primer gest que vaig tenir va ser eliminar la targeta de crèdit a la que tenia dret com a directora".

Tanmateix, ha admès que "si poses la mà al foc sempre hi ha riscos de cremar", però ha assenyalat que "puc donar comptes per tots els meus treballadors de la institució per això surto d'una manera més decidida i més valenta".

Finalment, ha dit que "qualsevol persona que hagi treballat amb mi sabrà que sempre vaig mirar d'oferir recursos humans i propis a tot allà en què no vaig poder oferir en recursos econòmics i per això feia conferències a llibreries i biblioteques gratuïtes".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 posì, ., 28/11/2018 - 18:35

La jueza Borras,dixit.

#4 Chris, Lleida, 28/11/2018 - 13:34

Si a mí m'investiguen i dic això mateix, em faría doblement sospitós, Borràs.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/11/2018 - 11:53

Si sabia que pasaria es que sabia el que hi havia. Un altra cosa es que tant la llei divina com la llei dels icterics levitadors exonerin a un exemplar tan vaporos com aquesta singular bipeda de tota responsabilitat terrenal.

Ja ni tan sols ha dit que tot es cosa d´enevejosos i de botiflers.

#2 botifler1914, Sinitaca, 28/11/2018 - 11:04

Quan se'm va oferir formar part d'una llista ja sabia que això algun dia passaria

Es lo más parecido a una confesión que he visto.

#1 Didac, Sabadell, 28/11/2018 - 10:37

Aquesta dona es justifica massa, lo qual indica que "algo hay"... Tots son tallats del mateix patró i diuen el mateix "no he fet res" "no he comés cap delicte"...fins i tot els engargolats tenen el mateix vocabulari. Lo important per ells es passar el rasclet i agafar tot el puguin, salaris, prebendes,càrrecs, i exprimir el contribuent al màxi