Publicitat
Política · 12 de Maig de 2022. 18:36h.

Borràs dóna la raó a la CUP

Renya un diputat de Ciutadans a petició dels antisistema

Borràs dóna la raó a la CUP

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha tingut una nova enganxada amb el diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, després que el diputat de la CUP, Carles Riera, li demanés empar.

El diputat de la CUP ha retret a Martín Blanco acusar les persones espiades per Pegasus de “delictes perfectament provats”. “Jo no sé, presidenta, si una fantasmada i una mentida d’aquest calibre pot ser admesa en aquest Parlament”, ha afegit.

Borràs ha reaccionat aleshores demanant al diputat de C’s que retirés les seves paraules, malgrat que aquestes havien estat pronunciades amb anterioritat i la presidenta no havia dit res fins que li ha demanat Riera.

Martín Blanco, però, s’ha adreçat al diputat de la CUP, fet que no ha agradat a la presidenta del Parlament, que li ha dit que “quan jo l’interpel·lo, escolti’m i no continuï parlant”.

 “Li he donat l’oportunitat de retirar del diari de sessions una vulneració flagrant de la presumpció d’innocència. Digui’m si vol que consti en acta aquesta retirada o no”, ha afegit.

El diputat de Ciutadans ha replicat que “jo li dono l’oportunitat a vostè d’exercir la presidència amb neutralitat”. “No, vostè no em dona cap oportunitat d’exercir la presidència, senyor Martín Blanco. No s’extralimiti en les seves funcions”, ha contestat Borràs.

“La presidència ha estat votada pels diputats d’aquest Parlament, no perquè vostè em concedeixi res. Només li he demanat que vulgui retirar del diari de sessions aquesta vulneració de la presumpció d’innocència, no que allargui aquest argument”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 FERRANOT, BARCELONA, 13/05/2022 - 09:37

Lo que más se parece a un lazi de izquierda, es un lazi de derechas....

#10 Bandes llatines, Barna, 13/05/2022 - 09:03

Son el mateix que les bandes llatines, elsTupamaros diuen que cal estomacar als Aimaras Kings i ja la tenim armada.

#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 12/05/2022 - 21:46

No está bien. Me escuchan, no está bien, ustedes síganle la corriente.

#8 Aladroque, Mastia, 12/05/2022 - 21:25

La Big Mac del parlament, menudo personaje la Borrás.

#7 nyerro, L'Escala, 12/05/2022 - 20:27

Es que es pensen que tot es seu, inclòs el parlament. Es així de sencill.................