Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2022. 10:05h.

Borràs encara es creu presidenta del Parlament

Al·lega que "no n'hi ha cap altra"

Borràs encara es creu presidenta del Parlament

Laura Borràs ha manifestat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que "sóc presidenta del Parlament de Catalunya" malgrat tenir els drets i els deures suspesos des del 28 de juliol. "Clar que tornaré al Parlament", ha sentenciat.

Borràs, que està suspesa de sou des d'aquell dia, ha exposat que "continuo sent presidenta perquè no n'hi ha cap altra" i ha afegit que "aniré al Parlament perquè formo part del Parlament i alhora sóc presidenta de Junts i faré la meva feina". També ha manifestat que "no sóc expresidenta perquè no formo part dels expresidents, sóc presidenta sense funcions i aquesta és una situació insòlita sobre les perspectives".

Preguntada sobre si podrà entrar al despatx de presidenta, la líder de Junts ha dit que "no sé si hi haurà algú que m'impedirà entrar al despatx" i ha detallat que algunes prerrogatives" com el cotxe oficial "ja no les estic utilitzant des del 28 de juliol".

Finalment, Laura Borràs s'ha pronunciat sobre si Junts per Catalunya hauria d'abandonar el Govern arran de la seva suspensió i ha dit que considera que és "un fet gravíssim", però ha remarcat que el més "preocupant" és que no s'hagi avançat cap a la independència i que hi hagi hagut una "mena d'acomodació en l'autonomia".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#18 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 18/08/2022 - 22:31

Que alguien le diga a la princesita que el cuento se ha acabado.

#17 manu21, bouboule, 18/08/2022 - 17:53

Laura Borras: "Lo mío es dar por cülô hasta que el cuerpo aguante."o...Ustedes verán que hago si no... No sé hacer la "O" con un canuto, no he trabajado en mi vida y no sé casi ni leer ni escribir, ¿a qué leches me puedo dedicar para vivir como una orca si no es a la política y a dar por saco?

#14 joan, manresa, 18/08/2022 - 17:29

Des de " Can Mingo", acabada ya la tempesta, obrim la nostra paradeta...--Els efectes del dit " canvi climàtic..",poden ser devastadors....,sobre tot per las neuronas...,en tenim un clar exemple. Pro que c....s, sa cregut la Sra. MARQUESA...,está suspesa del càrrec i punt...,i si tingues dignitat..,no obrir la boca...,fins que las gallinas pixin

#13 Senen, Tarragona, 18/08/2022 - 17:03

Meravella de nacionalisme i de nacionalistes.
Visca Catalunya i Visca el Barsa, collons!

#12 Oriolgután, Marbella , 18/08/2022 - 16:14

Luis XVI y el zar Nicolás II deben seguir reinando en Francia y Rusia respectivamente puesto que no hay otros. Lo que le gusta a esta sinvergüenza cobrar del estado español.