Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2021. 13:54h.

Borràs es desmenteix a si mateixa

Va dir fa un mes que "preveiem una reforma del reglament" i ara afirma que "és totalment fals"

Borràs es desmenteix a si mateixa

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va desmentir en una entrevista al Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 unes declaracions sobre la reforma de l'article 25.4 del reglament del Parlament que va fer ella mateixa en una entrevista al diari Ara el passat 13 de març.

Aquest article estableix les "causes de suspensió dels drets i deures parlamentaris" i, entre d'altres aspectes, dicta que "en el cas de delictes de corrupció, la suspensió dels drets i deures dels diputats és immediata".

Borràs va dir a l'Ara que "nosaltres hem plantejat un acord per protegir els drets i les llibertats dels diputats. I això en la justícia té un destí que és una sentència ferma. Doncs bé, es tracta d'acordar que sigui en cas de sentència ferma. Protegir-nos vol dir això" i va afirmar que "preveiem una reforma del reglament" de la cambra catalana.

La presidenta del Parlament, en canvi, va afirmar dilluns que "això és totalment fals i ho vull desmentir". Laura Borràs va reiterar que "això no és així" perquè "voldria dir que no m'he llegit el reglament i això no està en la meva mà". També va desmentir que el seu partit hagi proposat una reforma del reglament.

Laura Borràs va atribuir la seva investigació al "law fair" que, segons ella, "és una pràctica vigent a l'Estat" i va afegir que "el 'law fair' intenta apartar rivals polítics". "Aquesta és la meva causa" va defensar, i va remarcar que no se sent interpel·lada per l'article 25.4 del Parlament perquè "parla d'un delicte de corrupció que no he comès".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Marcial, Santa Coloma, 14/04/2021 - 16:05

De esa excovergencia privada de sus cabezas pensantes solo quedan mindundis y aventureros de la política. Ella es un claro ejemplo visto su currículo.

#3 Doña bella, La boutique de CH, 14/04/2021 - 15:24

Hombreeee....! España nos roba.... XD qué morro tienen... XD qué poca vergüenza...

#2 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 14/04/2021 - 15:11

Déu n'hi do!Lo mateix nivell dialèctic que en Pedro Sanchez
Malauradament,hem sistematitzat i apremiat la ominositat política,permetent la partitocràcia molt per sobre del interessos i necessitats de benestar,avenç i progrès dels ciutadans
Quan els polítics comencin a dimitir per les seves pífies,que son moltes,serem una millor societat

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/04/2021 - 14:39

Doña Tachenko es un especimen per conservar en formol

Els seus grotescos antesmuertaquesensilla son el mes clar exemple de l´esperpentic catala emprenyat que va encunyar el sinuos canonge Juliana

Llastima que aviat ens la retiraran de circulacio pero no us amoineu que no ens deixaran orfes, la banqueta d´aquesta gent esta mes ben assortida que