Publicitat
Política · 21 de Març de 2022. 17:20h.

Borràs es fa la víctima

"Els qui m'acusen ja m'han declarat culpable"

Borràs es fa la víctima

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha presentat recurs contra la decisió del TSJC de deixar-la a un pas de judici per un suposat fraccionament de contractes quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) després que aquest matí denunciés en un article a El Punt-Avui lamentés que "els qui m'acusen ja m'han declarat culpable".

La defensa de Borràs al·lega en el seu escrit que "s'ha vulnerat el dret fonamental a la defensa i a un procediment amb garanties". També diu que pateix una ""situació de clara indefensió", un "judici paral·lel" i que l'han tractat de "culpable abans de ser acusada".

Aquests arguments són similars als que ha exposat en l'article, on assenyala que "la magnitud de l'aberració jurídica perpetrada contra la meva reputació pot pujar encara algun graó més si el fiscal decideix presentar un escrit d'acusació".

"Si ho fa, en lloc d'arxivar la causa, que és el que correspondria, tindrem una prova més que es tracta d'una persecució política i la desproporció en les penes que pugui sol·licitar en mostrarà la magnitud", afegeix.

La presidenta del Parlament també equipara el seu cas de presumpta corrupció amb "la declaració de la consellera de Cultura al TSJC, el segon judici contra el president Quim Torra per no retirar una pancarta a favor de la llibertat d'expressió i la multa a l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès per uns llaços grocs".

Finalment, Laura Borràs rebutja dimitir perquè "plegar per estalviar-me problemes seria ensenyar la via per apartar les persones que molesten" i lamenta que "demanar-me la dimissió és, sembla, una opció més raonable que denunciar la persecució política i l'assetjament judicial a què sóc sotmesa".

"Em resulta especialment colpidor llegir que mantenir-me ferma en la defensa de la meva innocència és una actitud egoista, perquè si vetllés bàsicament pel meu interès personal no hauria anat acceptant compromisos polítics que han anat comprometent, també, la meva situació legal", conclou.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Arnat, Barcelona, 22/03/2022 - 10:31

Lo contenta que està aquesta farsant de que la portin a judici, es la situació mes desitjada, ella poder fer els numerets i els espectacles de victimisme amb discursets plens del vocabulari que tant agrada als inocents que la voten. Amb mala intenció ja la van posar a presidir la trista institució que ha degradat i aixi poder fer mes teatre.

#6 Leonor, Figueres, 21/03/2022 - 23:12

Nos falta inhabilitarte y encerrarte en la carcel.

#5 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 21/03/2022 - 18:48

No llores, mujer. Una copita de coñac y a dormir.

#4 Marc de Vich, Vich, 21/03/2022 - 18:43

Ni los franquistas cuando mentían la pata, lloraban tanto. Incluso deberíamos de plantearnos cambiar un himno que ensalza la guerra con un hipotético enemigo, así todos son llorones y víctimas, y con visión de victimismo un pueblo no avanza, porque de victimas todos lo hemos sido, y nos levantamos y hacemos cosas. Llorar no es bueno, que dimita ya

#3 Neferu, Barcelona, 21/03/2022 - 18:41

Pues exactamente como hacéis vosotros los partidos que no son independentistas y que no han gobernado siquiera., o con ciudadanos no afiliados a nada pero que condenan los mil y un trapicheos vuestros. No sienta bien probar la propia medicina ¿Eh?