Política · 4 de Febrer de 2022. 13:42h.

Borràs es feia la valenta

Deia que retirar un escó era com acceptar un "cop d'estat"

Borràs es feia la valenta

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va acusar el seu predecessor en el càrrec, el republicà Roger Torrent, d'"acceptar un cop d'Estat" quan el gener del 2020 va retirar l'acta de diputat a l'aleshores president Quim Torra.

Altres dirigents de Junts com la vicepresidenta del partit, Elsa Artadi; la secretària segona de la Mesa, Aurora Madaula, o l'exvicepresident primer de la Mesa, Josep Costa, també es van acollir a una resolució aprovada pel Parlament per expressar-se en els mateixos termes.

Borràs va remarcar en un tuit que "el Parlament va votar el dia 4 per majoria que permetre la ingerència de la JEC respecte de les actes dels diputats seria un COP d'ESTAT". "Acceptar prendre-li l'acta al MHP Quim Torra és acceptar el cop d'Estat!", va sentenciar.

Madaula, per la seva banda, va dir que el "president del Parlament, suspenent l'acta de diputat del MHP Quim Torra responent a un requeriment d'un òrgan administratiu sense competències i polititzat, accepta el COP D'ESTAT a les institucions catalanes".

Elsa Artadi va recordar que "fa vint-i-tres dies" el ple del Parlament va aprovar una resolució que qualificava de "cop d'estat" les accions de la JEC. "Avui tenim dues opcions: acceptar el cop d'estat o defensar l'acta de diputat del president Quim Torra i la sobirania del Parlament", va afegir.

Finalment, Josep Costa va dir que "els profetes de la rendició ens diuen que si el Parlament acata el cop d'estat de la JEC podrem aprovar els pressupostos i seguir governant com si res no hagués passat".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Lluis C., Llinàs, 06/02/2022 - 17:42

Aquesta dona s'erigeix com la màxima exponent de la miseria moral que tenen tota aquesta banda de farsants que tenim incrustats a les institucions i que han inaugurat una epoca de decadencia colossal i de descredit inaudit d'aquest dissortat territori. Han fet ús de la mentida permanent per enganyar al ramat d'inocents que els van votar.

#6 JOSEP , TIC-TAC LAURA BORRÀS TIC-TAC , 04/02/2022 - 19:27

EL PARLAMENT CATALÀ Es un lloc que sel te que respectar i Laura Borràs no u a fet .per lo tan A DE DIMITIR Cal ferla fora ja ,no esta preparada per esta en un cargo DE TAN ALTA RESPONSABILITAT PER CATALUNYA , acaba de faltar el RESPECTA A TOTS ELS CATALANS ja quels acaba de ENGANYAR Descaradament SEN RIU DE TOTS NOSALTRES ENS PREN EL PEL

#5 Ateo, Tarragona- Tabarnia, 04/02/2022 - 18:10

La valentía de Laurita solo es comparable a la valentía de su jefe de Waterloo.

#4 marc, barcelona, 04/02/2022 - 17:41

Quanta dignitat...quien es mas pija la borras a la artadi? quien de las dos tiene una mayor vida de privaciones y de esclavitud?

#3 Streaker, Barcelona, 04/02/2022 - 17:30

De eso viven (a cuerpo de rey) toda esta gentuza: desafíos "de boquilla" y contínuos brindis al sol. Pero en el fondo, nada que pueda hacer peligrar su estatus o cargo y, sobre todo, sus indecentes sueldos.
Y la Borràs, además, asegurándose un puesto de funcionaria del "Estat opressor". Por si acaso.