Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 20:37h.

Borràs es passa la sessió del Parlament donant likes

La presidenta de la cambra cobra 155.000 euros anuals

Borràs es passa la sessió del Parlament donant likes

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha donat desenes de “m’agrada” a comentaris a twitter que l’elogien, en especial a aquells que li diuen que és “la millor” o “ets increïble”. Ho fa, però, al mateix temps que dirigeix la sessió al Parlament. Laura Borràs cobra 155.000 euros anuals per la seva tasca de presidenta de la cambra.

9671-2.jpg

La dirigent de JxCat té actualment dos comptes de twitter. El primer és l’oficial de presidenta del Parlament (@mhp_LauraBorras). El segon és el seu compte personal, des d’on ha posat els esmentats ‘likes’ (@LauraBorras).

 

12239-1.jpg

Aquests comentaris fan referència, en general, a les intervencions de Borràs negant la paraula -emparant-se en el reglament del Parlament- al líder de Vox, Ignacio Garriga.

 

40147-3.jpg

És habitual durant la seva trajectòria política que la presidenta del Parlament repiuli i doni ‘like’ als comentaris que l’afalaguen. En aquesta ocasió, però, ho ha fet en ‘horari’ de treball, asseguda a la seva cadira de presidenta mentre els líders polítics realitzaven els seus discursos polítics just davant seu.

 

39089-4.jpg

“Orgull de Presidenta!”; “Menys mal que tenim a @LauraBorras. Em fa sentir orgullós de ser català. Gràcies!”; “La nostra Presidenta @LauraBorras impecable com sempre”; “La millor presidenta del parlament del mon @LauraBorras, ets increíble”, són alguns dels missatges.

 

91844-6.jpg

També “sempre estàs atenta,en el moment que cal, Laura”; “Cuidem la @LauraBorras perquè aquests individus responen de forma normalment violenta i amb traïdoria. Per tant, cuidem-la, vetllem-la; “Concreta, argumentant, amb vocabulari ric i escaient, elegant en les formes i ferma i contundent alhora...orgull de presidenta!; o “Gran @mhp_LauraBorras. Com possar al seu lloc un impertinent amb elegància i bofetada amb guants de seda”.

 

50432-7.jpg

 

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 joan, manresa, 14/05/2021 - 17:09

" Coll-Min " tencant ya la seva paradeta..----Si axó es cert...,es d'una falta de responsabilitat brutal....,en la empresa privada fets axis la portarían al carrer....,no te cap "amor" per el seu treball, no es mereix estar en el lloc que estar...,i menys amb un sou escandalós..,mal exemple estem donant...,dit d'altre manera ,anar fent amics..

#21.1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 15/05/2021 - 12:15

Quan a un garrepa sense escrúpols se li permet públicament expressar-se tal com és. Nomès atraurà més garrepes sense escrúpols.

Es una llàstima que la imatge que donen es que els garrepes sense escrúpols viuen increíblement bé sense amagar-se. I els ho permetem tots

#20 Sergi Sergio, Barcelona, 14/05/2021 - 17:03

Todos estos trabajar, trabajan poco, muy poco, su actividad basica son los likes, los tuits, los mensajes, etc, 155.000 euros publicos perdidos, pero no pasa nada su borregada esta encantada.

#19 E. Payetó, Barcelona, 14/05/2021 - 09:19

Maticemos ¿En qué es la mejor?
También ¿Qué no es creíble por ser increíble?
Como no vaya por lo último por lo que cobra aunque la jaleen mileuristas proyectando sueños de una vida mejor, con más biruta, con más cash, para adquirir los adelantos del confort y finalmente ser feliz, yo no lo veo, pero hay mucho Tolomeo, culo veo, culo quiero

#18 Marcial Heredia, Me vaih a comé la pipa, 14/05/2021 - 09:01

Hace lo que le da la gana con su desparpajo habitual, como enviar unos tuits o echarse una sueñecito en la cámara. Como gane confianza y se vaya arriba, esa es capaz de aparecer un día con un barreño de agua y una maquinilla, y rasurar lo que no está escrito.

#17 Toño, Avinyonet del Penedes, 14/05/2021 - 08:58

Menudo ejemplo nos dan día a día , aunque están ahí gracias a los votos de muchos ciudadanos como ellos , que desgraciadamente siempre serán más y van en aumento desde la educación escolar . Gobiernos tecnócratas YA y fuera vividores y lametraseros ¡¡¡ Saludos a todos