Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2021. 18:43h.

Borràs es reuneix amb unionistes i independentistes

Rep a SCC i a Sobirania i Justícia

Borràs es reuneix amb unionistes i independentistes

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha rebut aquesta tarda una comitiva de Societat Civil Catalana, amb el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa al capdavant. No ha estat l'única visita a la presidenta del Parlament, Borràs també ha rebut a l'entitat Sobirania i Justícia encapçalada per Francesc Llobet.

SSC ha valorat la trobada com "un primer pas cap al retrobament", després que Borràs hagi estat acusada en diverses ocasions per l'opinió pública de no reunir-se amb entitats contràries a la independència.


La reunió arriba una setmana després que SCC presentés a la Plaça Major de Manresa una campanya per "arrabassar" la Catalunya interior a l'independentisme. Una campanya que es desenvolupa en diaris i ràdios locals i comarcal sota el lema "Som Molts".

Avui l'entitat ha anunciat a través de Twitter que Societat Civil Catalana comptarà amb una nova seu a partir del mes de setembre al Passeig de Gràcia de Barcelona. El seu president l'ha definit com "la casa de tots els constitucionalistes".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 recordad 6 y 7 de septiembre, Secesionismo es fascismo, 28/07/2021 - 11:36

la palabra "unionista", al igual que "independentista" forma parte del neolenguaje secesionista; intentan colarlo para equipararse a los independentistas irlandeses; pero Cataluña no ha sido invadida por un país extranjero, como es el caso de Irlanda del Norte por parte de Gran Bretaña

#6 Daniel, Barcelona, 28/07/2021 - 11:00

El que calia era que aquesta organizació pagués amb la mateixa moneda que aquella fanatica desvergonyida aplica amb els que no pensen com ella. Aquesta es mereix una bona dosis de xarop d'indiferencia, de despreci i de ignorancia, seguint les seves males arts quan s'adreça als diputats de vox amb tot el sectarisme rabiós que li surt de l'ànima.

#5 Facholin, Barcelona, 28/07/2021 - 06:15

Los falsos e hipocritas de SCC en su linea...

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/07/2021 - 21:23

Cuando se ha enterado que abrían una oficina en pleno Paseo de gracia, los ha querido conocer.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/07/2021 - 20:36

Sr. Rius, lo contrario de unionista no es independentista, es separatista. O todos moros, o todos cristianos.