Publicitat
Política · 11 de Juny de 2020. 22:58h.

Borràs es veu víctima d'una “persecució política”

"No hi ha indicis de delicte de malversació, de frau a l'administració, de prevaricació ni de falsedat"

Borràs es veu víctima d'una “persecució política”

Laura Borràs

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha denunciat “persecució política” per acusar-la “sense indicis” d'un presumpte delicte de corrupció mentre estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (2013-2017).

La diputada ha presentat al·legacions contra el suplicatori del Tribunal Suprem, que vol investigar-la, i ha comparegut a porta tancada davant la comissió de l'Estatut dels Diputats -encarregada d'estudiar els suplicatoris- on ha defensat la seva innocència.

“S'han vulnerat els meus drets com a diputada i s'ha dut a terme una persecució política sense indicis de delicte. No hi ha indicies de delicte de malversació, de frau a l'administració, de prevaricació ni de falsedat”, ha assegurat en roda de premsa al Congrés.

Borràs ha considerat que "l'Estat espanyol viu instal·lat des de fa massa temps en una preocupant 'nova normalitat judicial', en què massa informes benemèrits s'han convertit en sinònim d'informes predeterminats, arbitraris, subjectius o directament inventats”.

La portaveu de Junts per Catalunya ha demanat als diputats de la resta de grups parlamentaris que siguin “valents” i votin en contra del suplicatori del Suprem. “Siguin més demòcrates que patriotes. No permetin que l'anhel d'eliminar un adversari polític o de reprimir un determinat projecte polític els porti a justificar -per acció o per omissió- la vulneració dels pilars de l'estat de dret”, ha manifestat Borràs.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Frank, Madrid, 13/06/2020 - 18:39

No es santo de mi devoción esta pretty woman de JxC peró estoy hasta el gorro de esta justícia española que sólo actua por motivaciones políticas porque se creen que tienen que "salvar" España al precio que sea, o sea a base de cargarse la separación de poderes, espero que la justícia europea totalmente independ. haga trizas a estos salvapatr

#19 un musclu, bcn, 12/06/2020 - 17:37

Ves pensant en canviar el Jaguar per un Seat Panda de segona ma

#18 Laughter, L'H - España, 12/06/2020 - 16:20

Sí, Laurita, entiendo que estas cosas pueden ser insoportable para un genuino ejemplar de la raza superior "hominidus catalanensis" como tú, pero cuando te coja el Supremo te va a poner mirando a Cuenca, y te dará un vale de hospedaje gratis para que le hagas compañía a tu amigo traficante de drogas.

#17 Kropotkin, Bic, 12/06/2020 - 16:19

Es victima de una conspiración de mujeres fascistas y machistas debido a la envidia que les causa su aspecto físico... Jua, jua,jua,...

#16 José carlos, Bcn , 12/06/2020 - 15:52

Este proveedor es el falsificador y traficante, algo huele, y no es en segundas, en este caso muy raro tido