Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2022. 10:02h.

Borràs escalfa el debat

Comparteix l'article "El junquerisme és rancor"

Borràs escalfa el debat

La presidenta del Parlament suspesa i líder de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha carregat contra Esquerra abans del debat de política general compartint un article del catedràtic a Stanford Joan Ramon Resina, titulat "El junquerisme és rancor", que recorda el dictamen del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides.

Borràs, que assistirà al debat de política general, exposa que "avui és un bon moment per rellegir el sempre interessant Joan Ramon Resina quan recorda el dictamen del Comitè de Drets Humans de Nacions Unides" i subratlla que el text exposa que "per molt que Aragonès provi d'obscurir casuísticament una sentència que el despulla, aquesta no té escletxes".

L'article subratlla que "el text diu sense embuts que no és democràtic desposseir de les seves funcions públiques cap polític electe abans no sigui condemnat formalment. A Aragonès el veredicte de l'ONU l'agafa amb la contradicció al ventre".

Finalment, Resina assenyala que "obstinar-se que el dictamen no diu allò que diu, equival a confessar que, si més no en els casos del MHP Quim Torra i de l'actual presidenta del Parlament, la mesa ha actuat no pas d'acord amb el dret sinó per raó d'oportunitat". "Raó d'oportunitat... partidista", sentencia la líder de Junts.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Baijal, Barcino, 27/09/2022 - 14:37

Carne de trullo que destila odio a raudales y se enemista hasta con los suyos....ni caso!! Como dice el refrán, para lo que le queda en el convento, se caga dentro. Y yo añado que con la estelada se limpia su cagada...

#8 Parlement.catsud, Barcelona, 27/09/2022 - 14:07

Quanta roba per rentar i quan poc sabó, dons no haver aprovat l'article 24 del Reglament, ara no val cacareixar el que diu o deixi de dir Resina, a veure si la jústicia actua abans de la pensió vitalicia Borràs i ens treiem de sobre, o no, a la pressumpta troceja-contractes

#7 El Sifoner, Era SECESIÓN no independencia, 27/09/2022 - 12:44

Sr. Rius, ha acertado ud, con la foto, en ella se aprecia perfectamente la cara de soberbia/arrogancia de esta ciudadana con respecto al resto de mortales.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 27/09/2022 - 12:10

Pero qué debate de política general ni qué narices, hay que debatir sobre la Borrás ¿Pero no ven con qué estilazo sube las escaleras con sus primos del pueblo? vamos vamos, esa señora no puede ser apartada, arréglenlo o callen para siempre.

#5 Onofre de Dip, Vigo, 27/09/2022 - 11:47

Me veo a Junqueras como a Simón Bolivar: muriendo lejos de la patria, repudiado por la incomprensión y la ingratitud de los suyos. Eso sí, exiliado en un sitio donde se coma bien. Y abundante.