Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2022. 17:13h.

Borràs escalfa l'ambient

Concentració de fidels abans de la reunió de la Mesa

Borràs escalfa l'ambient

Junts per Catalunya i el grup de suport a Laura Borràs han convocat una concentració davant del Parlament aquest dijous a partir de dos quarts de dotze del migdia "en contra de la suspensió" de la presidenta de la cambra.

La formació considera que la causa contra Borràs "és un cas de persecució política" i demanen defensar la resumpció d'innocència "així com preservar "els drets fonamentals". La concentració s'ha convocat trenta minuts abans de la reunió de la Mesa, prevista per al migdia, que ha de decidir sobre la situació de Borràs després que el TSJC decidís obrir-li judici oral.

La direcció de Junts ha donat suport "sense fissures" a la presidenta del Parlament "davant el lawfare i la persecució política que es veu en la desproporció de les penes sol·licitades i en el fet que hagin caigut les acusacions vinculades a la corrupció" i ha instat "la resta de forces independentistes a no caure en el parany de l'Estat espanyol, que ens vol dividits i enfrontats".

Tot i això, Esquerra, PSC i la CUP ja van advertir que aplicarien el 25.4 el pròxim dijous, que preveu la suspensió automàtica dels deures i drets dels diputats que se senten al banc dels acusats pels delictes relatius a la corrupció, com seria, en aquest cas, el delicte de prevaricació.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Lobisome, BCN, 28/07/2022 - 13:51

Tengo muchas cosas en las que discrepo con Borrás, ahora bien, en lo de que es MHP, estoy muy de acuerdo...

#22 bejota, bcn, 28/07/2022 - 12:16

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS BORRAS,RAHOLA, FORCADELL, DE GISPERT , PONSATI ,ETC., CAUSA DE FRUSTRACIÓN Y VIOLENCIA.BORRÁS Y FORCADELL ME DAN MUCHAS SATISFACIONES CON SU DESPRECIO A LA LEY.

#21 Xarnegu agraït, Barcelona, 28/07/2022 - 11:59

Ja he dit que som els millors.

#20 Joan, Bcn, 28/07/2022 - 11:59

Aquesta manifestació és magnífica. Podrem identificar a tots els tontos de poble que conviuen entre nosaltres!

#19 Coque, El Centro de Tabarnia, 28/07/2022 - 11:46

Se me ocurre una pregunta: ¿Si hubiese llegado al tiempo de estancia en el cargo suficiente para asegurarse la pensión vitalicia montaría todo este circo?