Publicitat
Política · 9 de Maig de 2019. 12:19h.

Borràs espera poder tornar per veure la independència

Diu que seria "l'honor més gran" del Parlament

Borràs espera poder tornar per veure la independència

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha dit, citant paraules de Torra, que "si es posa Catalunya davant de tot, el nostre Parlament tindrà l'honor més gran de la seva vida", proclamar la independència de Catalunya". "Espero tornar per veure-ho, espero poder tornar per viure-ho, espero tornar per fer-ho amb tots vosaltres", ha reblat.

Borràs ha recordat en el seu comiat que "les víctimes de l'onada repressiva no són només les persones obligades a respondre davant els aparells de l'Estat, sinó totes les que representen" i ha afegit que "marxo amb aquesta recança, que és tanmateix un esperó per continuar endavant".

"Marxo, però, en companyia de Jordi Sànchez, dels consellers Rull i Turull, que no han pogut ser diputats plens d’aquest Parlament en aquesta legislatura. Marxo amb ells i, segurament, traureu els llaços grocs que ens els fan tristament presents, però no els oblideu. Jo seguiré treballant per ells i amb ells", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Alex, BCN, 10/05/2019 - 17:12

la probre. No va a poder regresar nunca mas en su vida.

#5 Alia2, Granollers, 09/05/2019 - 16:25

Solo pirados paniaguados que no son ascetas ni anacoretas se creen sendas soflamas: posar per endavant de tot Catalunya o amb la represió que tenim ja ni es fo*** (viene a colación por los preservativos caducados encontrados hoy en un súper de Barna). Y la última perla treballaré per ells. ¿De verdad nos ven tan rucs i ruques?

#4 Montserrat, Barcelona, 09/05/2019 - 14:37

La mussa del fanatisme teatral, la que sempre llueix modelets amb el groc sectari, la que a la més minima oportunitat obre la boca per parlar de presos i de repressió, aquesta es la viva representació d'aquesta plaga que s'autoalimenta a base de subvencions i prebendes. Aquesta li convé una estada llarga en un sanatori de desintoxicació total.

#3 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 09/05/2019 - 14:07

Reto qualsevol que em tregui el llaç groc...

#2 Veciana, Barcelona, 09/05/2019 - 14:06

"Catalunya davant de tot... Catalunya über alles!" De què em sona això...?