Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2022. 17:41h.

"Borràs ha de dimitir"

Carlos Carrizosa, Lorena Roldán i Ramon Espadaler critiquen la seva presència a la Meridiana

"Borràs ha de dimitir"

El líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha criticat “la presidenta del Parlament, amb radicals separatistes en un tall il·legal de la Meridiana encapçalat per un fundador de Terra Lliure. Borràs ha de dimitir: els càrrecs públics que se salten la llei estan inhabilitats per exigir als ciutadans complir-la”.Per part seva, la diputada del PP, Lorena Roldán, ha censurat “Laura Borràs tallant la Meridiana. Com que va treure l'escó a Juvillà, ara necessita redimir-se davant dels seus. És inadmissible que la presidenta del Parlament participi en una manifestació il·legal. Sra. Borràs, deixi de desprestigiar el seu càrrec i dimiteixi”.Finalment, el diputat de PSC-Units per Avançar considera que Borràs “obeeix a la Junta Electoral Central (amb la gesticulació de tothom coneguda), però no al Departament d'@interiorcat, ni al conseller @joanignasielena, sumant-se al tall de la Meridiana. Trist exercici de populisme... @UnitsCat”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 14/02/2022 - 09:00

Más brío, sres. de C's. Más movilización de la gente como hacen los otros, más contacto con los constitucionalistas, que están udes. amuermados y así les va. ¿ Donde han dejado aquellos primeros tiempos en que eran capaces de movilizar a un millón de catalanes.? Somos 3 millones de constitucion. que nos sentimos huérfanos de líderes. ¡Espab

#2 JOSEP , TALLA LA MERIDIANA FATAL , 13/02/2022 - 22:28

Es facil de entendra que LAURA BORRÀS , Se salti la LLEI ja que ella sabia ESTA PROHIBIDO TALLAR LA AVINGUDA MERIDIANA , Pero ella sabia de antemano Quel Mossos de Escuadra no li farien res a ella i a cap de la manifestació . Ella la habia cagado FALLADO AL INDEPENDENTISTES feia poc dias al obedecer al la Sentencia del Estat .

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/02/2022 - 19:57

Es evidente que Carrizosa tiene razón: si la que preside el Parlament de Catalunya apoya a los que se saltan la ley, debe dejar su cargo.
¡Lo entiende cualquiera,...excepto si es separata y apoya a Puigdemont!