Publicitat
Política · 13 de Maig de 2021. 21:14h.

Borràs impedeix detenir Laia Estrada

La presidenta del Parlament proporciona a la diputada de la CUP un certificat d’”immunitat”

Borràs impedeix detenir Laia Estrada

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha sortit al rescat de la diputada de la CUP, Laia Estrada, per a qui el jutge ha emès una ordre de cerca i captura després de no presentar-se en seu judicial les dues vegades que havia estat requerida.

A més de posar likes a tots els comentaris que l’elogiaven durant la sessió al Parlament, Borràs també ha tingut temps de fer una piulada explicant que ha donat ordres als serveis de la cambra perquè preparessin un certificat d’immunitat per a la diputada.

La pròpia Estrada, a les portes del Parlament, ha acusat els Mossos d’Esquadra d’elaborar “atestats totalment fantasiosos” i d’”inventar” els fets que se li imputen. A més, ha reptat els agents que es trobaven als voltants de la cambra a detenir-la: “Ara hi ha molts agents al voltant. Si em volen venir a detenir fem-ho ràpid i acabem ja amb aquesta història”, ha afirmat.

Laura Borràs, però, ha sortit al pas i ha explicat que “he demanat que es fes una certificació oficial dels serveis de la cambra conforme ets diputada del @parlamentcat. L’Art. 22 del nostre reglament et reconeix la immunitat. Estableix que durant llur mandat els diputats no poden ser detinguts si no és en cas de delicte flagrant”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 no soy nadie, ESPLUGUES DE LLOBREGAT, 14/05/2021 - 12:32

A poco que la dejemos, acabará como Boris Yeltsin, nombrándose presidente (papel, supuestamente gabateado, en mano) encima de un tanque...

#15 Julio, Rosas, 14/05/2021 - 11:09

Pensaba que Torra era lo peor que había pasado por aquí,pero lo estás superando,nena. Mis dieses. O mejor piérdete.

#14 Pepón, Bcn, 14/05/2021 - 10:36

Laura, también puedes dar superpoderes? Hazme un certificado de esos para que pueda volar, pero sin capa. No quiero que me comparen con superman

#13 escudo, social, 14/05/2021 - 10:11

Si vas con ese certificado y un euro, a lo mejor te dan una coca-cola

#11 Marcial Heredia, la mujer cañón, 14/05/2021 - 09:03

Los nacionalistas ha infantilización a la sociedad y a la política. Los niños son más fáciles de manipular y desmadrar. Y ese conjunto de sentimientos y deseos exentos de todo contacto con la realidad, acaba votándoles y creyendo sus payasadas. Como ese certificado de la señora cañón, que de cañón nada... toda una vergüenza.