Publicitat
Política · 12 de Març de 2021. 15:00h.

Borràs ninguneja Roger Torrent

No el cita en el discurs de presa de possessió

Borràs ninguneja Roger Torrent

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, no ha citat el seu antecessor en el càrrec Roger Torrent durant el seu primer discurs, on s'ha compromès en "recuperar la dignitat i la sobirania" de la cambra. Borràs ha dit que "l'únic límit que té el Parlament és l'aspiració dels ciutadans expressada a les urnes, i arribarem fins on ells, democràticament ens portin", i ha demanat "no posar límits" a la democràcia.

Preguntada pel discurs de Borràs i per si ha donat a entendre que s'havia perdut la dignitat del Parlament durant el mandat de Torrent, la portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta, ha respectat el discurs de Borràs, però ha remarcat que "la dignitat no ha marxat mai d'aquest Parlament" i ha reivindicat les presidències de Roger Torrent i Carme Forcadell.

"Estem defensant la sobirania del Parlament i ho estem fent amb interferències judicials, amb querelles i amenaces" i ha reiterat que la "dignitat no ha marxat mai". "Esperem que ara ho faci amb la presidenta Borràs al capdavant, ha afegit.

Finalment, Vilalta ha dit que "si algú no l'anomena, haurà d'explicar per què no l'ha anomenat" i ha afegit que "queda en evidència qui no ha volgut anomenar als seus antecessors i, per tant, com que segur que té algun motiu molt de fons ja l'explicarà", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 13/03/2021 - 09:19

Miss Jumbo nunca de distinguió por su buena educación.......jajajajajaja

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/03/2021 - 23:49

¡Es el día de la marmooooootaaa!

#9 BJMR, Bilbao, 12/03/2021 - 20:29

No sé cómo lo hacen en Cataluña, pero cuando parece que han tocado fondo y es imposible que puedan poner al frente de las instituciones a alguien más mediocre y dañino, pues miren por dónde, lo consiguen.
¡Cuánta mediocridad!

#8 fran bcn, bcn, 12/03/2021 - 20:29

La Borràs en la clàssica fanàtica de manual...però la gent no ho veu, encegats i infantilisme a dojo...

#7 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 12/03/2021 - 19:45

Si no se queja el síndic de greuges no pasa nada, Vilalta. Ni que fuera un protocolo de la realeza.
Aunque no me cuesta imaginar que a ellos no les importaría ser reyes, con la catadura moral que gastan.