Publicitat
Política · 12 de Juny de 2019. 19:12h.

Borràs: "no estic en política activa ni hi tornaré"

L'exconsellera demana "trobar una solució dialogada"

Borràs: "no estic en política activa ni hi tornaré"

L'exconsellera Meritxell Borràs ha afirmat que "no estic en política activa ni tornaré" durant el seu al·legat final al Tribunal Suprem en el judici al procés.

"Com saben, jo no estic en política activa ni hi tornaré, però algú hauria de tenir en compte i també aquest tribunal que hi ha nous polítics i que l'anhel de bona part del poble de Catalunya continuarà. Sóc positiva i vull pensar que en democràcia sabrem trobar el camí d'una solució dialogada i que ens pugui satisfer a tots" ha manifestat Borràs durant la seva intervenció.

"Catalunya demana ser escoltada i reivindica poder votar i decidir el nostre futur. Sense imposar res a ningú, escoltant a tothom i a partir d'allà, decidir" ha defensat Borràs.

"Jo no estic acusada de rebel·lió però jo vaig estar a Catalunya i no hi va haver cap clima de violència, hi ha un conflicte polític, que no és poc. He tingut una gran relació amb els meus companys i a cap d'ells els hi va passar pel cap fer servir la violència" ha defensat.

L'exconseller de Justícia, Carles Mundó, ha estat l'últim a exposar el seu al·legat de defensa davant del tribunal per assegurar que “aquest judici és el resultat d'un fracàs de la política”. “Crec en la política i en la justícia, perquè són essencials per enfortir la societat democràtica”, ha afirmat Mundó.

Mundó també ha defensat que “estem a temps de buscar solucions” i ha assenyalat que “la realitat social vol una solució pactada”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 El Tribunal Supremo juzga hechos y aplica la Ley, no hace política, bbcn, 13/06/2019 - 12:54

No creo que sus sentencias acaben siendo "dialogadas" y "pactadas" con el alto Tribunal, sinceramente. Otra cosa es lo que acabe haciendo Peter Sánchez.

#5 Albert, BCN, 12/06/2019 - 22:02

Podríamos decir que cataluña la echará de menos... pero no sería verdad

#4 Robertwalser74, Barcelona, 12/06/2019 - 21:43

Aquesta no és la filla d'un dels "gerifaltes" del Barça? Aquest és el camí, maca! Mentre us duri el Messi, per que pel que fa als tribunals ho teniu cru. Ànims i a buscar-se una bona mamella.

#3 Sergi, Bcn (Espanya), 12/06/2019 - 20:18

Para hacer política se debería tener un título como mínimo, no es posible que los políticos indepes sean lo peor que se ha visto desde hace mucho tiempo, chuleria, fantasmas y arrogantes.

#2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 12/06/2019 - 19:33

¿Eso no lo dijo ya el Sr Forn, y a los pocos meses se presentó por la secta electoral de Puchi, el de "demà tots als despatxos" mientras cogía las de Villadiego? Como para fiarse de la palabra de semejante gentuza.

#2.1 Veciana, Barcelona, 12/06/2019 - 19:47

Es que son muy astutos...