Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2022. 19:04h.

Borràs promou adhesions

Només diputats de Junts i periodistes afins li donen suport

Borràs promou adhesions

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, té creat el domini web lauraborras.cat, on tot aquell que vulgui pot expressar el seu suport a la també dirigent de Junts. “Cultura, llibertat i compromís són tres fonts de llum que els enemics de la veritat voldrien tancar dins d’una caixa negra per deixar-nos a les fosques. Són els mateixos que voldrien que Laura Borràs no fos qui és, ni fos on és, ni fos com és”, diu el manifest.

“I nosaltres, els que signem aquest manifest, volem la llum, volem la cultura, la llibertat i el compromís, i, per això, volem que la Laura Borràs sigui qui és, on és i com és. No acceptem que qui no la vol on és aprofiti la repressió contra ella per desfer-se’n”, afegeixen.

“L’honorabilitat de Laura Borràs no es deu al seu càrrec; es deu a molts i molts anys de dedicació desinteressada per la cultura, pels creadors, per la literatura, per la llengua, pel país, per la llibertat, per la sobirania, per la memòria, pels Països Catalans. I és així com els repressors no poden suportar la cultura, la saviesa, la intel·ligència. És així com els repressors no poden suportar la Laura Borràs”, s’afirma.

“Els que signem el manifest farem costat a la presidenta Laura Borràs. Perquè la Laura Borràs ens ha fet costat sempre a nosaltres. Perquè la Laura Borràs és cultura, compromís i llibertat”, conclou.

Entre els signants hi ha els ex presidents Carles Puigdemont i Joaquim Torra. També la major part de diputats i càrrecs de Junts com ara Lluís Puig, Jordi Turull, Josep Rius, Francesc de Dalmases, Aurora Madaula, Jordi Puigneró, Violant Cervera, Gemma Geis, Jaume Giró o Lourdes Ciuró, entre d’altres.

Igualment hi ha escriptors com ara Oriol Izquierdo, Oriol Pi de Cabanyes, Joan Elies, Oriol Ponsatí-Murlà, Francesc Parcerisas o Jaume Cabré. Finalment, també signen en suport de Borràs periodistes com Pilar Rahola, Josep Lluís Merlos i Salvador Cardús o artistes com Lloll Bertran o Toni Albà.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#26 Juanito, Bcn, 09/07/2022 - 07:39

Psicopata?

#25 Geganta pantagruèlicaTatxenko?, Ali Babà, 07/07/2022 - 09:30

Gran dona (de dimensions gegantines) presumptament investigada per "distreure " quantitats ingents de diners públics. Ferum. No tenen vergonya aquest vividors. I els que sí treballem, matinem i estem ofegats pagant impostos confiscatoris encara ens demanen que obrim la boca per que s'ens continuïn pixant a sobre. Colla de polítics paràsits.

#24 FERRANOT, BARCELONA, 07/07/2022 - 09:29

Vaya, el núcleo duro del lazismo del 3% apoya a una presunta delincuente, mientras criminaliza al legítimo poder judicial en base a su sempiterno victimismo. Nada nuevo bajo el sol.

#24.1 Rodrigo, Barna, 07/07/2022 - 09:42

Tú que sabes tanto, me podrías decir cuánto dinero del erario público ha desviado presuntamente Laura Borràs a su bolsillo ?

#24.3 Santi , BCN, 07/07/2022 - 10:58

Los desvíos han sido al bolsillo de sus amigos.
Ella ya va bien servida con el dinero qie gana haciendo el ganso como Presidenta del Parlament.
Es la regla de oro de la cosa nostra: Yo te ayudo ahora que ya me ayudarás tú a mí.

#23 Marti, Palafrugell, 07/07/2022 - 09:23

Conmovedor! Estoy al borde de las lágrimas.

#22 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 07/07/2022 - 09:03

“Cultura, llibertat i compromís..." Hace falta tener jeta... y mucha...

"A los mayores tiranos siempre les gustó tener fama de liberadores" (Miguel Delibes).