Publicitat
Política · 22 de Maig de 2021. 09:51h.

Borràs rebaixa el Rei a "autoritats pertinents"

La presidenta del Parlament evita mencionar-lo

Borràs rebaixa el Rei a "autoritats pertinents"

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha evitat aquest divendres mencionar el Rei i ha rebaixat Felip VI a "autoritats pertinents" després de la votació d'investidura de Pere Aragonès. "La investidura serà comunicada a les autoritats pertinents perquè el nomenin president de la Generalitat", ha sentenciat la presidenta de la Cambra, Laura Borràs, en referència al Monarca, al qual, segons ha dit, se li ha fet arribar un mail amb la decisió del Parlament.

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, havia retret uns minuts abans a la presidenta del Parlament el fet que no hagi informat el Rei, apuntant que Borràs "ha tornat a fer gala del seu sectarisme en negar-se a informar el nostre Rei del debat que avui té lloc aqui" i ho ha considerat "una mostra més del menyspreu separatista cap a la majoria de catalans".

"Senyor Garriga, per no faltar a la veritat, que és el que ha fet vostè dient que jo no faria cap comunicació, sàpiga que existeix el correu electrònic i es procedirà a fer la comunicació per mitjans del segle XXI. Gràcies" ha respost la presidenta del Parlament.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 VRaptor, Alicante, 23/05/2021 - 19:59

Siguiendo con la escala de categorización de los rangos de autoridades, teniendo en cuenta sus aportaciones a la política, concordia ciudadana y conocimientos en cuanto a magreos culares, lo más propio sería incluirla dentro de la parte más ínfima del escalafón más bajo, aquel que corresponde a la denominación "Cachocarne" pero con lazo amari

#22 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 23/05/2021 - 14:07

Algo tiene el cargo que empezando por Barrera todos son lo más deleznable de la especie

#21 recordad 6 y 7 de septiembre , Barcelona is not Cataluñistan , 23/05/2021 - 14:03

Cada vez queda más patente que el sistema autonómico fue un gravísimo error y un perjuicio para la democracia, en eso los franceses nos llevan ventaja

#20 Harmonia, Manacor, 23/05/2021 - 10:25

Roger Torrent, Laura Borràs...una nota a peu de pàgina en un llibre de història...

#19 Maria, Barcelona, 23/05/2021 - 09:02

Que mes voldria aquesta senyora de tenir el 1% de la 'auctoritas' i el prestigi internacional que té Felip, Compte de Barcelona.