Publicitat
Política · 20 de Juny de 2018. 11:15h.

Borràs recomana a Ciutadans que llegeixi el Quixot

Homenatge dels diputats de la formació taronja a Cervantes

Borràs recomana a Ciutadans que llegeixi el Quixot

El diputat de Ciutadans Fernando de Páramo ha demanat a la consellera de Cultura, Laura Borràs, que condemnés l'actuació de membres del CDR a la Universitat de Barcelona contra l'acte que fa més d'una setmana SCC va organitzar en homenatge a Miguel de Cervantes.

Els diputats de Ciutadans han exhibit exemplars del 'Don Quijote de la Mancha' des dels seus escons i De Páramo ha acusat el Govern de "mirar cap a una altra banda". "Deixin de mirar la solapa dels catalans i pensin una mica més amb el conjunt de ciutadans", li ha exigit.

Borràs els hi ha respost que "espero que l'hagin llegit" i ha recordat que "jo he estudiat aquest llibre, en tinc publicacions al respecte. Espero que tots vostès hagin llegit 'El Quijote', perquè el millor homenatge que es pot fer a Cervantes és llegir-lo".

Finalment, la consellera ha manifestat que el Govern sempre es posicionarà contra la intolerància, però ha demanat a Ciutadans si també ho farà: "Contra la intolerància sempre, però, Ens hi trobarem tots?".

cerva.jpg

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#15 Pepón, Barcelona, 21/06/2018 - 09:42

Si Don Quijote se materializará seguro que se liaba a ostias con los indepas

#14 sid, bcn, 20/06/2018 - 18:43

Si la conseller ha estudiat el Quixot i en Cervantes, segur que sap que al S. XVII a Barcelona la meitat de llibres que s'editaven a Barcelona eren en Casellà, una quarta part en llatí i l'altre 25 per cent e català

#13 Uno que os lee, Al sur de Hamburgo, 20/06/2018 - 16:17

https://dialnet.unirioja.es/servlet/autor?codigo=159654. Con ser relativamente extenso su CV, la triste realidad es que tiene una línea de investigación incierta, cuatro artículos en revistas de segundo nivel (RFR y el Anuari, el resto es morralla de engorde) y dos tesis doctorales, ambas codirigidas. Pocas lecciones puede dar, Sra Consellera.

#12 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/06/2018 - 16:12

Releer el Quijote siempre es buena idea, pero el boicot de los CDRs a Cervantes (y a la cultura plural en general) le quita mucho peso a la recomendación de la Srta Borràs, ¿no os parece?

#11 Pepón, Barcelona, 20/06/2018 - 13:17

Hay que ser burro para apuntarse a la teoría del quijote escrito en catalán. Al nivel de los creacionistas americanos