Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2020. 12:11h.

Borràs rectifica en 24 hores

Afirma que "per descomptat" que faran president Aragonès si ERC guanya les eleccions

Borràs rectifica en 24 hores

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, en una entrevista a TVE, ha rectificat i ha dit que el seu partit farà president Pere Aragonès en cas que ERC guanyi les eleccions.

"Nosaltres som molt respectuosos amb el veredicte de les urnes. La nostra obligació per voler formar un govern independentista és contribuir a que això passi. Si ERC és qui guanya les eleccions nosaltres estarem allà per marcar aquest govern independentista", ha dit.

Borràs, que ha afirmat també que Espanya "és un Estat demofòbic que no tolera la democràcia", ha recordat que "el pacte d'aquesta legislatura va ser envestir a un president de Parlament d'ERC i investir un president de la Generalitat de JxCat". "Es tornarà a fer", ha dit.

"Fins ara hem tingut majoria independentista al Parlament però això no s'ha traduït amb avançar cap a la independència", ha reconegut. "Per descomptat que investirem Pere Aragonès perquè nosaltres el que volem és estar en un govern, si pot ser sent nosaltres força majoritària, però en un govern que avanci cap a la independència", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Veredicte final, Barcelona, 01/12/2020 - 16:57

Molt respectuosos amb el veredicte de les urnes, diu jajajajajaja, ja ens en varem adonar l'1 d'octubre amb paperetes ficades en bosses d'escombraries i mossos d'esquadra recollint paperetes caigudes pel terra, per fer-ne una pel.lícula, ni a la República més bananera

#4 Marcial, Santa Coloma, 01/12/2020 - 15:39

Rectifica 24H después. Las ordenes de Bruselas llegan con un día de retraso.

#3 ET, SABADELL, 01/12/2020 - 14:11

NO PODEN RECTIFICAR !!
SI NO TENEN PRINCIPIS NI IDEOLOGIA .....,....
CADA DIA...... ES UN MON NOU..... UNA REPUBLICA ..NOVA !!!!

#3.1 Chris, Lleida, 01/12/2020 - 20:37

Eso es que quienes mandan en las filas del catalanismo le han debido de bombardear el whatsapp reprobando su falta de "unitat" en su discurso,seguramente advertido que no se comerá un rosco y estará mas sola que la una en ese planteamiento.Son muy unionistas cuando quieren,estos españolazos.

#2 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 01/12/2020 - 13:34

Com els hi agrada enredar als antics convergents. Com les enquestes no li són favorables, volen tornar bojos als companys de francatxeles a ver si a río revuelto, ganancia de pescadores. L'espectacle és realment fascinant sino fos perque una de les parts es deixa enredar.

#1 Benet S., Barcelona, 01/12/2020 - 12:21

La candidata corrupte ha de rectificar perque ja es veu el fracàs de la seva vergonyant candidatura i s'acosta al mediocre "petitó" per començar a respatllar-lo en el cas que tinguessim la desgràcia que la banda dels sediciosos torna a ser votada per aquell ramat que tenen lligat amb les cadenes de la ignorància, misèria i rencor.