Publicitat
Política · 24 de Gener de 2021. 13:11h.

Borràs recupera 'l'Espanya mata'

"Si es tracta de gestionar malament el covid, el Govern espanyol sempre guanya"

Borràs recupera 'l'Espanya mata'

La presidenciable de JxCat a les eleccions del 14-F, Laura Borràs, ha afirmat que "l'efecte Illa consisteix a batre el rècord de contagis" de coronavirus i ha manifestat que "si es tracta de gestionar malament, el Govern d'Espanya sempre guanya". Borràs, que ha intervingut aquest diumenge en l'acte de presentació de la candidatura, ha dit que "Catalunya es mereix poder gestionar millor aquesta pandèmia".

"Si es tracta de gestionar malament, el Govern d'Espanya sempre guanya" ha manifestat la candidata. "El Govern d'Espanya ja pateix l'efecte Illa, només cal veure les dades de la pandèmia i comparar-les amb la resta d'Europa, sembla que l'efecte Illa consisteix a batre el rècord de contagis i a perdre milers de dosis de vacuna per no tenir xeringues adequades" ha assenyalat. "Catalunya es mereix poder gestionar millor aquesta pandèmia. Poder gestionar aquesta crisi sense intermediaris" ha reclamat.

La presidenciable ha criticat que s'ha "judicialitzat un cop més i de forma irresponsable" la convocatòria d'eleccions al Parlament i ha considerat que "vivim en un 155 permanent". "La Justícia espanyola decidirà quan es fan les eleccions, però només la ciutadania decidirà qui les guanyarà" ha subratllat.

"Ara ens veiem abocats a unes eleccions on l'Estat espanyol no ha pogut evitar posar-hi les grapes. Vivim en un 155 permanent, perquè no són aquestes tampoc unes eleccions normals, perquè res és normal a Catalunya des de l'octubre de 2017. Aquestes eleccions són una necessitat democràtica i l'Estat vol decidir quan hem de votar, però nosaltres decidirem a qui votar" ha recalcat.

Borràs ha afirmat que "aconseguirem la independència perquè ho farem junts. Si hem de votar el 14-F, el Govern ha de garantir la salut de tothom, però la ciutadania garantirà la democràcia per tothom. La ciutadania no falla mai" ha manifestat. La candidata ha dit que "l'Estat no vol dialogar perquè té incrustat el franquisme a les seves estructures".

Borràs també ha assegurat que l'Exèrcit espanyol "duu el franquisme a la sang" i que "se senten còmodes amb el règim del 78" que hi ha en l'actualitat -diu-.

"En les darreres setmanes hem vist proclames franquistes en un exèrcit que troba a faltar el franquisme, potser per això es creuen en el dret de vacunar-se abans que la gent. El que li cal a l'Exèrcit espanyol és una vacuna contra el franquisme que du a la sang" ha reclamat.

"Ells mateixos se senten raonablement còmodes amb aquest mal menor que els permet mantenir el règim del 78. Ja no ens creiem que a Espanya hi ha un estat dolent i un govern bo. El que és bo, el que és millor és disposar d'un estat propi, del nostre propi estat, per això Junts és un projecte nou" ha defensat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#28 Mata de debó?, Barna, 25/01/2021 - 13:35

Doncs a ella no se la veu massa denerida malgrat que Espanya ha intentar matar-la, no devía menjar farro aquesta, i pels cotxes de duu tampoc sembla que no arribi a la fí de mes. Li podríen cantar aquella de "killing me softly". Potser el procès sí que en mata més d'un que no pot tirar endavant.

#27 electra, Barcelona, 25/01/2021 - 11:01

La trumpistas major de Cataluya.

#27.1 I'm really pissed of, Barcelona, 25/01/2021 - 11:29

Vox se deshace en elogios a Trump y encima ahora estan pidiendo el Nobel de la Paz para él, de la gestión de la pandemia del COVID en EEUU no dicen nada ¿porqué será?

#25 Die Frage, Barna, 25/01/2021 - 10:07

Es tracta de sortir a dir el que alguns abduïts volen escoltar, ras i curt. si vols embrutar els contraris has de culpar-los d'alló que tu mateix fas malament. No hay nada mas que dessir.

#24 Funcional, bcn, 25/01/2021 - 08:52

La palabra que mejor define a esta tropa lacista es la de: ¡¡SINVERGÜENZAS!!

#23 Aclaración, Barcelona , 25/01/2021 - 08:35

Sería un gesto admirable por su parte de devolver todo el dinero ganado en el parlamento de este país que mata.