Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2022. 13:03h.

Borràs reivindica el seu pèrit condemnat per assassinat

Diu que l'ultra Emilio Hellín "va permetre enxampar al pare assassí de dos fills"

Borràs reivindica el seu pèrit condemnat per assassinat

La presidenta de Junts, Laura Borràs, en una entrevista de TV3, s'ha referit al seu pèrit, Emilio Hellín, que va ser condemnat pel segrest, tortura i assassinat el 1980 de la jove estudiant de 19 anys Yolanda González. S'encarrega de l'informe pericial clau per defensar-la en el judici per corrupció que afrontarà els propers mesos.

Hellín –ara anomenat Luis Enrique– era integrant de la ultradretana Fuerza Nueva i va ser condemnat a 43 anys de presó per disparar dos trets que van acabar amb la vida de González, militant del Partit Socialista dels Treballadors, sota el pretext erroni que era membre d'ETA.

Borràs ha dit que "la qüestió del pèrit Hellín és incòmoda. Però tinc confiança total en els meus advocats, dos lluitadors antifeixistes". "El que es vol és desviar l'atenció del perítatge que fa aquest pèrit, ha dit.

"La fiscal coneixia els noms del pèrit des de fa dos anys i és ara que el contingut qüestiona l'autenticitat dels correus electrònics que la polémica ha estat relacionada amb el pèrit i no amb el peritatge", ha dit. "Aquest pèrit ha participat en multitud de casos, fa formació per a multitud de cosos policials", ha dit.

"Quan va produir-se la seva aportació en el cas de José Breton va poder permetre enxampar al pare assassí de dos fills que els va matar i els va cremar. Aleshores no va sortir a la llum aquesta qüestió", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 IÑIGO, Castelló, 29/11/2022 - 05:33

Toda esta gente parece que tenga un imán que las junte.

#4 Fran, Girona, 28/11/2022 - 19:53

No problen llamar a Pedrito Santxes y todo resuelto en los proximos PGE.

#3 elpabloski, VLC, 28/11/2022 - 15:24

"Luchadores antifascistas" sus abogados...,Si DURRUTI levantara la cabeza...

#2 Ignacio Lavativa, Chipi Chipi, 28/11/2022 - 15:20

El comportamiento de la Sra. Borras indica que es posible tenga la enfermedad de la toxoplasmosis producida por un parasito intestinal llamado Toxoplasma Gondii que afecta al cerebro seguramente contagiado por su gato u otro animal como el sr. Hellín. Recomiendo una lavativa tibia de esencia de trementina al día en su centro penitenciario.

#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 28/11/2022 - 13:39

Nadie lo discute, o sea, que tiene un pasado, claro, que se debe dar una segunda oportunidad (reinserción, pues claro) Ahora bien, choca que dos exconvictos tan distintos (bogado y périto) trabajen juntos. Debe ser eso de que los polos opuestos se atraen. De todas formas JxCat cada vez en el ideario se parece más a Fuerza Nueva.