Publicitat

L'oposició insta la presidenta del Parlament a donar la cara pel cas Juvillà

Borràs s'amaga

El PSC, els Comuns, Ciutadans i el PP han demanat aquest dilluns a la presidenta del Parlament que convoqui una Junta de Portaveus extraordinària per explicar el cas de la retirada de l'escó a Pau Juvillà (CUP) i que es faci de forma pública.

"Els grups parlamentaris sotasignats sol·liciten que es convoqui una nova reunió de la Junta de Portaveus perquè la presidenta del Parlament informi sobre les accions i gestions dutes a terme en relació a la retirada de l'escó a Pau Juvilla" i sol·liciten que la sessió "sigui pública".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Juan Carlos, Málaga, 14/02/2022 - 18:28

Esta señora tiene una cara que se la pisa.

#4 Sebastià M., Sant Sadurdi, 14/02/2022 - 15:40

Aquesta dona es la versió femenina d'aquell sàtrapa que també tallava carreteres amb el cotxe oficial i que va sortir per la porta del darrera amb la butxaca plena i una jubilació daurada. Ambdos, com tots els de la banda, tenen molt ben memoritzats els verbs "amagar" "fugir" "mentir" "teatralitzar" "enganyar", sense això no son ningu, n

#2 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 14/02/2022 - 13:50

Fuerte con los débiles, débil con los fuertes. Como ha demostrado que nunca mais va a desobedecer al Estado, que tan solo se atreve con los republicanos ¿no sería el momento de olvidar el proceso y dejar de hacer el ridículo de una puñetera vez?

#1 joan, manresa, 14/02/2022 - 12:29

" Can Mingo",12:30 h.--Sr. Borras.,amb tots els nostres respectes, per el carreg que ocupa.., DIMITEXI !!.Es fara un favor a Vostè mateixa i fara bavor a las Institucions.,--Lo fet últimament, no te raó de ser. Presentar-se,a una convocatoria per tallar la Meridiana, prohibida per el govern, amb coche oficial, escortes i companyies dubtoses.PROU

#1.1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 14/02/2022 - 14:08

¿Dimitir? Dejar de ser aforada para que lo que le viene encima se adelante, ni de coña.........