Publicitat

Compareix amb més d'una hora de retard per anunciar que no dimiteix

Borràs s'enroca

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha assegurat que "no té cap intenció de fer cap pas al costat" per la causa oberta contra ella pel suposat fraccionament de contractes quan era al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes.

Borràs, en una compareixença que ha començat amb més d'una hora de retard, ha acusat la resta de formacions de voler-la apartar de la política i ha defensat la seva innocència. "Ho reitero, encara que sigui per contestar els que reiteren la meva culpabilitat. No he comès mai cap delicte", ha dit en una sala on l'únic dirigent independentista present era Francesc de Dalmases (JxCat).

La dirigent independentista s'ha mostrat convençuda que el cas "no hauria arribat tan lluny judicialment si no fos per qui soc i pel projecte polític que represento". "Mai he pretès que ningú m'absolgui per ser independentista. El que censuro és que vulgui aprofitar la injusta autoritat de la justícia espanyola per apartar-me políticament", ha afegit. 

La presidenta ha remarcat que "és precisament pensant en la dignitat del Parlament que considero que no he de dimitir". "Puc afirmar amb absoluta tranquil·litat que duc a terme la meva tasca amb honradesa i mirant sempre de treballar a favor del bon funcionament del Parlament i de garantir els drets dels seus membres", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#35 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 06/07/2022 - 14:27

No se perque us sorpreneu tant amb este peaso de Barbie Superstar

Qui es Doña Tachenko ho va deixar ben clar a la seva curta pero memorable radiografia al debat d´investidura de Pulgarcito el perspicaç entomoleg Alejandro Fernandez :

https://www.youtube.com/watch?v=kOAt70y4jEg

A sus pies doña Tachenko, a sus pies.

#34 Die Frage, Girona, 06/07/2022 - 12:01

Què cony hi pinta el tal Dalmasses en tot aquest merder?

#34.1 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 06/07/2022 - 13:48

És el cap de la guàrdia pretoriana de Laura Borràs.

#33 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 06/07/2022 - 00:22

Dedicado a la “incomprendida” Sra Borràs.
“¿Dijiste media verdad?
Dirán que mientes dos veces
si dices la otra mitad”
(A. Machado; Nuevas canciones)

#32 Lobisome, BCN, 05/07/2022 - 21:30

Ya no se ríe tanto...

#31 Sergi, Bcn , 05/07/2022 - 20:36

Una imputada por malversación presidiendo el parlament, que buen ejemplo dan los políticos. A estos les pagamos el sueldo