Política · 12 de Gener de 2022. 19:08h.

Borràs s’equivoca amb el Codi Penal

La presidenta del Parlament apel·la a un article que no existeix

Borràs s’equivoca amb el Codi Penal

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, s’ha equivocat d’article del Codi Penal en una piulada a twitter que més tard ha hagut de rectificar. Ha invocat a l’article 702.1, quan aquest no existeix. Posteriorment, quan li han fet veure l’errada, ha esborrat la piulada i ha matisat que es tractava de l’article 502.1.

17640-b.jpg

Borràs s’ha referit a les paraules de l’excomissari de la Policia Nacional José Manuel Villarejo, que va assegurar que el CNI volia fer "un petit ensurt a Catalunya", però "va calcular malament les conseqüències" amb l'atemptat de l'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils.   

La presidenta ha enumerat la “relació de persones que exercien responsabilitats en organismes de l’Estat espanyol que van ser cridades a comparèixer davant de la comissió d’investigació del @parlamentcat i que van rebutjar participar-hi en qualitat de testimonis”.

Entre aquestes persones ha esmentat l’exvicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria; l’exdelegat del govern espanyol a Catakunya, Enric Millo; un seguit de ministres del govern de Rajoy, l’exdirectora del CNI així com diversos caps policials. “La mesa ho va posar en coneixement del ministeri fiscal, entenent que ren constitutives d’un il·lícit penal (702.1 C.Penal)”, ha indicat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 joan, manresa, 13/01/2022 - 12:25

No podem de deixar pasar, abans de tancar la paradeta ,fer un petit comentari sobre aquesta Sra..,ens avergonyeix com a catalans que un càrrec que es d'un honor molt gran sigui ocupat per personas mediocres i de nivell baix....,

#15 David, Mataro, 13/01/2022 - 10:51

A ver si de una vez por todas nos damos cuenta de la cantidad de inutiles que votamos. Esta tipa es la ineptitud en mayuscula.

#13 Daniel, Tokio, Texas, 12/01/2022 - 23:43

¿En virtud de qué artículo me pide...? decía ella. ¿Para cuándo lo de la inhabilitación por fraccionamiento de contratos?

#12 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la tenora, 12/01/2022 - 23:22

"La presidenta del Parlament apel·la a un article que no existeix..."

Lo normal, un articulo que no existe, unos oprimidos que no son tales, un "expoli fiscal" imaginario, una NASA catalana para subir a la luna, ¡la Haya... la Haya...! de Rahola que era una milonga. Lo de "el món ens mira..." y una república que tampoco existe...

#11 Conxita de Riudecols, Riudecols, 12/01/2022 - 21:45

És el que passa quan vas de llesta i ets més ruca que una sabata.