Publicitat
Política · 10 de Maig de 2022. 20:29h.

Borràs torna a fer de les seves

Retira la paraula a Ciutadans i Vox quan li retreuen la seva declaració

Borràs torna a fer de les seves

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, tal com va fer dies enrere, ha llegit una declaració en nom de la Cambra catalana que ha provocat la indignació d’alguns dels partits de l’oposició.

Si anteriorment va ser una declaració sobre el catalangate, aquesta vegada ha estat la sentència del TSJC sobre el castellà que ha motivat la declaració de la presidenta. Borràs ha parlat d’”intromissió judicial” i ha fet una crida a defensar “la llengua comú dels països catalans”.

Les paraules de Borràs han provocat la queixa del diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, i també del de Vox, Ignacio Garriga. De fet, els diputats de Ciutadans han optat per abandonar el ple.



Martín Blanco ha apel·lat a “l’article 90” del reglament i posteriorment a “l’article 39” per a qüestionar el discurs de Borràs. La presidenta, però, li ha retirat la paraula.

“Senyor Martín Blanco, no té la paraula. Li he tret. Li he retirat la paraula. No estic dialogant amb vostè”, li ha etzibat. No dialogaré amb vostè sobre el reglament quan hi ha informes dels serveis jurídics que li expliquen com ha d'interpretar els articles del Reglament. Jo ho estic fent com correspon”, ha dit Borràs.

Per la seva banda, Ignacio Garriga ha retret a Borràs que “no és democràtic qüestionar decisions judicials”. “És una pena que la presidenta…”, ha continuat, moment en que la presidenta de la Cambra l’ha tallat, a més d’instar-lo a aprendre el reglament.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Pepe, Manresa, 11/05/2022 - 09:58

Que se dejen de tantas tonterias y tantas falacias es una aprendiza de dictadora.

#11 Conxita de Riudecols, Riudecols, 11/05/2022 - 07:29

Igual en creu important llegint aquestes parides que no porten enlloc, o que així es guanya la pasterada que cobra, o que això és dignitat, o ves a saber. Els arguments dels indepes per a justificar-se són d'allò més absurds.

#11.1 Pepet de les Irles, Les Irles, 11/05/2022 - 18:12

Conxita: et sembla que hi pot haver res més absurd que els mateixos que s,han passat la llei pels daixonses i més, ara apelin al reglament. Sí senyor, al reglament! Una barreja de cinisme i prepotència, potser fruit de la impotència.

#10 Sergi, Bcn, 11/05/2022 - 06:17

Es Marine le Pen catalana. Fascismo en estado puro

#9 Yomismo, Sevilla, 11/05/2022 - 03:03

VOX exige la dimisión de la presidente del parlamento catalán Laura Borrás https://www.youtube.com/watch?v=tZb9OHJCYxs&t=10s

#8 Patente de Lazy, Sin City Lazy, 10/05/2022 - 23:39

Gamberra diría Estupilan. Después de las correrías con el narcotraficante esto es lo suyo.