Publicitat
Política · 14 de Març de 2022. 17:37h.

Borràs va explicar al seu amic com saltar-se la llei

“Podríem fer que tu et presentes als quatre i només en guanyes un”

Borràs va explicar al seu amic com saltar-se la llei

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, va explicar al seu amic Isaías H, com havia de fer els contractes per tal de poder cobrar-los, segons s’indica en les transcripcions telefòniques de les converses entre ambdós.

Isaías va comentar a Borràs que “és complicat haver de fer aquest trapi”. “Ja sé que és el que hi ha, però posat al meu lloc, haver d’embolicar a vàries persones perquè em facin factures de 3 quilos, reunions, transferències, pagar IVAs, històries. Estaria bé que em confirmessis si no hi ha una altre manera de fer-ho, diguem.ne més elegant”, afegia.

Laura Borràs li responia que “el pressupost ha de quedar com si fossiu professionals independents per als totals, que no poden superar, com ja saps, els 18.000 euros més IVA”.

“Si veuen que el que s’ha fet és fraccionar un encàrrec complet en diferents paquets és quan pensen que hi ha una infracció. La qüestió és fraccionar, doncs, cadascun dels conceptes per a que quedi clar que són com parts que cal anar ensamblant conjuntament”, indicava.

Borràs també proposava que ”com s'han de fer tres pressupostos per cadascuna de les persones o empreses diferents, he pensat que podríem fer que tu et presentes a les quatre i només en guanyes un, el més econòmic de la sèrie”.

En una altre conversa telefònica, Isaías comentava a una tercera persona que tenia “molts marrons”. “El pitjor és si la Borràs deixa de ser directora”, afegia.

El magistrat del TSJC, Josep Seguí, creu que “els fets indiciaris evidenciarien que Laura Borràs va abusar de les funcions que tenia reconegudes en qualitat de directora de l’ILC dictant resolucions injustes per aprovar les adjudicacions dels 18 contractes menors”.

“Les comunicacions electròniques mantingudes entre Laura Borràs i Isaías H. són indicis suficientment sòlids de la concertació entre ells dos per defraudar ala ILC, propiciant unes contractacions formals de serveis informàtics reveladores d'una vulneració d'especial relació de confiança apareguda després de nomenar-la com a directora de la institució pública", assenyala el TSJC.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Bic, 15/03/2022 - 10:51

De otra cosa no, pero sobre eso los estelados estan muy preparados... Jua, jua, jua,...

#7 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 14/03/2022 - 21:11

¿Se imaginan a todos estos en un estado indepe?. Ríanse de la Cosa Nostra. El estado “opresor” se lo impide. Que pena, no?

#6 Masias , Mis posaderas , 14/03/2022 - 20:28

Mis queridísimos estelados. Todo está atado y bien atado

Como mucho la condenaran a comer cocido madrileño y bailar un par de pasodobles. Vosotros tranquilos

#5 Masias , Mis posaderas , 14/03/2022 - 20:20

Como a Don Pujolone.

Ellos no querian, pero les obligaron a servir al pueblo robando por la Patria catalana y eso para la borregada estelada es muy loable

#4 Marc de Vich, Vich, 14/03/2022 - 18:51

Como he indicado antes, en otro comentario, esto tiene pinta de quedar en nada, y los que cumplimos las leyes, incluidas las de tráfico, las de hacer la declaración de la renta, la de dejar salir antes de entrar, dejar que los mayore y embarazadas se puedan sentar, etc etc, se nos ponga cara de tontos, pero si esto pasa aquí, desde hace mucho