Política · 31 de Gener de 2021. 13:05h.

Borràs veu en Illa un "producte defectuós"

La candidata de JxCat afirma que se'l treuen de sobre per incompetent

Borràs veu en Illa un "producte defectuós"

La presidenciable de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha manifestat que el candidat socialista Salvador Illa és "la devolució d'un producte defectuós" del PSOE, ja que, "se'l treuen de sobre per incompetent". La candidata, que ha participat aquest diumenge en un acte electoral des de La Seu d'Urgell, ha criticat que Illa "no ha resolt res".

"Ens envien l'Illa com a solució, solució a què? Perquè no ha resolt res. El que fan és la devolució d'un producte defectuós. Això representa el candidat del PSOE, i segurament se l'estan traient de sobre per incompetent. Salveu-nos d'aquest Salvador" ha exclamat Borràs durant la seva intervenció.

La candidata de JxCat també ha posat en dubte la paraula del candidat socialista Salvador Illa i ha destacat que "fins a tres vegades va negar que seria candidat". "Quin és el valor de la seva paraula?, fins a tres vegades va negar que seria candidat els dies previs a ser-ho. El senyor Illa és un candidat que no resoldrà les qüestions que tenim" ha defensat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 No ho enteneu, Chez Titole, 01/02/2021 - 15:05

Avui en dia les campanyes no van de projectes ni ofertes de benestar a base de bona gestió, van de declaracions en las quals es denigra els contraris. tothom sap que cap ni un dels polítics te al cap solventar res, es tracta de eliminar els contraris, la poltrona és l'objectiu, els programas........como disse?

#14 gurguri , Barcelona , 01/02/2021 - 13:08

Borrás dice que ILLA es un "producto" DEFECTUOSO, la ANC en la misma linea dicen que las elecciones no serán legitimas, su déficit democratico es como el de TRUMP y sus fans.

#13 electra, Barcelona, 01/02/2021 - 08:53

Aquesta PISPA valquiria, que calli que te molt per avergonyirse

#12 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 31/01/2021 - 21:32

No negareu mai el savoir faire de la sibilina Dama de les Camèlies de la patria, per a fer-nos saber que només ella i els seus són realment persones. Els altres, pel que sembla, som subhumans.

#11 Pan con tomate y jamón ibérico, Catalunya cap al no-res., 31/01/2021 - 20:44

"Borràs veu en Illa un producte defectuós"

¡Toma ya...! ¡como el Pastelero...! Por cierto Gargantúa, ¿a este también te lo quieres comer como a Garbancito Aragonés...?