Publicitat
Política · 21 de Setembre de 2018. 11:30h.

Borrell augura vint anys de divisió com a mínim

El ministre considera que TV3 "ajuda molt" els independentistes

Borrell augura vint anys de divisió com a mínim

El ministre d'Afers Estrangers, Josep Borrell, ha augurat durant un acte a la Universitat de Nova York "20 anys per acabar amb la divisió" a Catalunya i ha considerat que TV3 "va ajudar molt" els independentistes. "La divisió s'ha d'acabar", ha manifestat el ministre, tot i reconèixer que "portarà molt temps. Si tenim èxit, podríem necessitar 20 anys".

Borrell també ha admès que "la "imatge d'Espanya va patir molt" durant l'1-O perquè "no es pot lluitar contra imatges d'algú que vol votar i a qui la policia pega". També ha assenyalat que mentre l'independentisme ha estat "molt actiu" al camp internacional "defensant els seus punts de vista, amb una televisió que va ajudar molt", els contraris a la independència estaven "en silenci".

El ministre s'ha referit a les paraules del president Quim Torra sobre Catalunya com "un sol poble" i ha preguntat: "qui és part d'aquest poble?". "Sóc part del 'sol poble' del que parla Torra? Sí! Però sóc acceptat? O ell només parla dels que són independentistes? I els altres?", ha indicat, segons recull l'ACN.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 21/09/2018 - 22:25

"ha considerat que TV3 "va ajudar molt" els independentistes" No es que Teleseparatismo ayude a los separatistas, es que es parte del engranaje separatista.

#16 PSC, MONTILLA, ICETA, Barcelona, 21/09/2018 - 18:25

I per que no feu una miqueta d'AUTOCRITICA

D'on han surtit els votants de Ciutadans ? (la PRIMERA força politica)
que ha coincidit amb la deballada del PSC

La infefinicio / la ambiguetat ES PAGA en politica

#15 Republica catalana de Can Pixa, Lleida, 21/09/2018 - 14:29

Vint anys???.Estic mes amb el que diu el Rius ,la mala llet durara generacions.Si que comparteixo totalment el condicionant- si es que es soluciona-.

#14 Onofre, La Fullaca(Osona), 21/09/2018 - 13:04

En Borrell és optimista.Més de quaranta anys de rentat de cervells i d'història no s'esborran en vint anys. Ai..coi..coi.. Paciència Pep

#13 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 21/09/2018 - 13:04

20 anys.. encara son menys que els 30 que diu en Fuigdemont que falten per la independéncia..

Ara, TV3% no es que ajudi al independentisme. Es que TV3% "emet" l'independentisme.