Publicitat
Política · 13 de Juliol de 2019. 17:25h.

Borrell denuncia una "campanya de desprestigi" de l'independentisme contra ell

Critica que els líders independentistes parlin en nom del poble català

Borrell denuncia una "campanya de desprestigi" de l'independentisme contra ell

El ministre d'Afers Exteriors en funcions, Josep Borrell, ha denunciat una "campanya de desprestigi terrible" que l'independentisme ha dut a terme contra ell després que l'hagin proposat com a màxim representant de la diplomàcia europea durant la seva intervenció en la cloenda de l'escola d'estiu del PSC.

"Dues terceres parts vol dir que han de votar no només aquells que ja saps que ho faran perquè són els teus, sinó també alguns que manifestament no són els teus. I els hauràs de convèncer per demostrar-los que no ets el que ells puguin pensar que ets, sobretot quan hi ha una campanya de desprestigi tan terrible com està fent l'independentisme català contra la meva humil persona" ha afirmat durant la seva intervenció.

Borrell ha criticat els líders independentistes per apropiar-se del terme "poble català". "Quan parlen del poble català només ho fan d'una part. I trenquen la unitat d'aquest poble, perquè el divideixen. No es pot tolerar. No es pot dir: 'si no estàs d'acord, marxa" ha lamentat.

El ministre socialista ha considerat que unes noves eleccions al Congrés dels Diputats "no són la solució". "El país no està per tornar a repetir eleccions. Els que diuen que al PSOE juguem amb això, s'equivoquen absolutament. Som perfectament conscients que el país necessita un govern com més aviat millor" ha dit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Chris, Lleida, 13/07/2019 - 19:30

No ho oculten pas,totes les hienes mediàtiques i palmeros de xarxes socials han estat pesadets amb el tema de cop i volta,Ben Emmerson va deixar-se la carn al foc massa estona i ha necessitat donar-se un respir de lo insistent què ha estat.l'Amer Anwar,un altre Boyé mercenari de la causa processista què també s'ha pronunciat amb lo tema