Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2015. 14:51h.

Borrell diu que ja hi ha fractura

L'exministre socialista afirma que els mitjans catalans "menteixen sobre la independència"

Borrell diu que ja hi ha fractura

Josep Borrell, durant l'acte (Foto: @fundacionjbosca)


L'expresident del Parlament Europeu i exministre socialista, Josep Borrell, en un acte a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, ha assegurat que "a Catalunya falta pedagogia social a dojo, perquè la societat ja està fracturada sigui quin sigui el resultat".

Borrell creu que a Catalunya "hi ha una espiral del silenci que si et surts de l’establert tindràs problemes en el teu entorn social i professional". "En la meva persona conviuen les tres identitats, catalana, espanyola i europea, sense cap problema" ha afegit.

Segons l'exdirigent socialista "els mitjans de Catalunya, tots, menteixen sobre la independència". "És absolutament fals que Catalunya obtingués 16.000 milions d'euros més només per separar-se d'Espanya", ha defensat, a més de sentenciar que "Mas i Junqueras han estat enganyant els catalans".

L'exmandatari europeu ha manifestat que "durant anys i anys als catalans se'ls hi han explicat mentides econòmiques i fiscals". Finalment ha anunciat que està "a punt d'acabar un llibre sobre els contes i els comptes de la independència".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#29 antonio, manresa, 24/07/2015 - 13:17

I si desapareixen tos els independèntistes desapareix la fractura social, veritat?. O potser que prohibim el Barça - Madrid perquè segurament també provoca fractura social, a noooo que això dona diners.!!!!!!. Pandila de farçants la fractura social la provoqueu vos no acceptant diversitat d'opinions

#28 jotaeme, Mataró, 24/07/2015 - 12:44

Es una lástima que esté tan mal aprovechado. Así le va al PSC.

#26 Javier, Girona, 24/07/2015 - 09:54

Podría haber sido el 1er presidente no nacionalista de catalunya (Montilla no cuenta porque su gobierno era nacionalista y Maragall ya sabemos de qué pie cojeaba) si el PSC se hubiera dedicado a ganar las elecciones en catalunya y no a ganar poder en el Psoe. La dejadez del PSC ha sido impresionante

#26.1 Teniente Dimitri, BCN, 24/07/2015 - 11:19

Exacto Javier, nada más ver lo que hizo ayer el PSC en Castelldefels.

#25 Terraxa, Terrassa, 24/07/2015 - 09:24

Hi ha fractura social quan s'inverteixe milers de milons més en AVE's que en rodalies, havent-hi moltíssims, però moltíssims més usuaris de rodalies que d'AVE's.
O quan es modifica la Constitución l'agost del 2011: "el pago de la deuda....gozará de PRIORIDAD ABSOLUTA"
això sí que és fractura

#24 Ericus, Bcn, 24/07/2015 - 07:10

Borrel, qué tío más grande!!!! Oírlo es un p. gozada. Recomiendo la entrevista que le hace la Terribas, en la que Borrell se la come con patatas y no deja ni los mondos.