Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2018. 22:33h.

Borrell es “confon o menteix”

El diputat d’ERC acusat d’escopir diu que el ministre d’Exteriors ha fet “un numeret”

Borrell es “confon o menteix”

Jordi Salvador

El diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, Jordi Salvador, acusat d’escopir el ministre Josep Borrell, ha negat els fets a través del seu compte de twitter i ha considerat que el titular d’Afers Exteriors “es confon o menteix”. “Cap company ho ha vist”, ha indicat el diputat d’Esquerra.

Salvador ha destacat que “no hi ha cap taca en cap fotografia” ni “cap dels seus companys fa alguna expressió de repulsa” en el moment que el representant republicà passa, en companyia de la resta de diputats d’ERC, davant de l’escó del ministre.

“Tot va ser un numeret indigne d’un ministre”, ha reblat Salvador, alhora que també ha aprofitat la xarxa social per agrair el suport de “tants” diputats “fins i tot del PSOE”. ERC ja ha demanat a Borrell que rectifiqui i es disculpi, i ha anunciat que demanarà a la Junta de Portaveus que “es respecti l’honorabilitat dels diputats i dels grups parlamentaris”.

tuitsalvador.png

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Sergi , Barcelona, 22/11/2018 - 13:38

Estos de ERC primero tenian al Salvado, una de las mentes pensantes del golpe de Estado, el de las tetas mas grandes, ahora tienen a este otro Salvador el de los escupitajos. Conociendo la fauna golpista de ERC nada me extraña.

#18 Tirant, Begur, 22/11/2018 - 11:06

Jordi Salvador, salvador dels valors democràtics, o infla mofletes para escupir o está haciendo acopio de nueces para el duro invierno que nos espera. En tot cas quin gran esquirol han perdut els esquirols i quin gran diputat hem guanyat els humans.

#17 botifler1914, Sinitaca, 22/11/2018 - 10:43

Dipus, como mínimo hiciste el amago y el sin duda creyo que le habiías escupido.

#16 Galba, Bcn, 22/11/2018 - 10:35

Duraron más tiempo las regurgitaciones de este bípedo que la República m

#15 pep_1, bcn, 22/11/2018 - 10:06

Don Nadie afirma que escupió, con mala puntería porque no acertó y el traje no manchó, los "dipus" no vieron ningún gargajo amarillo y Tantos le apoyó ya que los compis ninguna repulsa expresaron y Borrell se confundió o mintió, si hasta TV3 lo bufó.