Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2011. 09:58h.

Bosch admet "forts desencontres" amb SI

El candidat d'ERC veu "positiu" que només hi hagi "una candidatura independentista"

Bosch admet "forts desencontres" amb SI

Un acte d'ERC

El candidat d'ERC a les eleccions del 20-N, Alfred Bosch, en un xat al 324.cat, admet que "es va intentar pactar amb SI fins al darrer minut, i jo hi vaig estar implicat. El pes dels desencontres és encara fort, i en quatre dies no vam poder superar-los. Estic segur que aviat ho resoldrem per a les properes cites".

"El que està clar, i ho veiem en positiu, és que aquest cop només una candidatura serà comptabilitzada com a independentista. La gent de fora i la nostra gent comptarà els escons de la nostra gent com els únics independentistes", afegeix.

Bosch afirma que "la independència es asseguraria més feina i, per tant, menys atur". "El que no servirà de res és votar 25 diputats que quan arriben a Madrid es tornen invisibles, o 10 que es rendeixen al poder espanyol", alerta.

"Nosaltres farem el més constructiu en aquesta circumstància; plantar cara, dir molt clar i ferm el que volem i defensem, i anar creixent Catalunya endins, que és on hem de buscar i trobar la justícia i la llibertat nacional", ha sentenciat.

Preguntat sobre si tornaria a pactar amb el PSC, ha contestat que "quan abracin la independència de Catalunya, en podrem parlar. El que no farem és rebaixar principis bàsics per un pacte on no està clar en què avançarem".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 Gemma, Badalona, 09/11/2011 - 14:44

El Bosch ha estat a sou del Montilla!

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/11/2011 - 21:41

Estos de ERC tan fuera de la realidad como en el siglo pasado. Ni los del SI quieren la República del Si que preconizan. Hasta Puig i Cadafalch, el de las cuatro columnas, se puso de parte de los franquistas, como Cambó, cuando ellos mandaban en la II República.

#8 Cartanya, bcn, 08/11/2011 - 20:58

. Es positiu, es quan diu: que estan treballant per unir-se amb SI. Això vol dir treballan per unir-se, per que això es el que manca unió, entre els independentistes, i desprès les Cups!! Recordeu que amb ERC, ningú a perdut les seves sigles, tothom te les seves. Votem-los Collons!!!!

#7 Quim, Pineda de Mar, 08/11/2011 - 19:22

NOIS, que l'enemic no és ERC, en són els partits d'obediència espanyola. Qui ho confongui o és miòp o té mala fe.

#6 Almogàver, La Sagrera , 08/11/2011 - 18:08

El més normal és que ningú se n'adoni d'aquest paio, perquè ja ho sabem que els arbres no et deixen veure el bosc.