Política · 14 de Maig de 2015. 09:35h.

Bosch avisa Trias

”No hi ha cap pacte amb ningú"

Bosch avisa Trias

Bosch

El candidat d’ERC, Xavier Bosch, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha desmentit les veus que afirmen que té un acord preparat amb CiU i ha afirmat que “no hi ha cap pacte amb ningú”. Bosch també ha assegurat que “les perspectives per ERC són molt bones”, malgrat que diferents enquestes indiquen que els republicans es veurien superats per CiU, Barcelona en Comú, PSC, Ciutadans i PP.

El candidat d’ERC ha dit que “estic encantat que Trias es converteixi al republicanisme. Però vull saber com desfarà els pactes que ha fet amb el PP”. "Vull que m'assegurin que els regidors d'Unió votaran quan toqui acompanyar el procés”, ha remarcat.

També ha deixat clar que “si Ada Colau no diu que votaran a favor de la independència quan toqui nosaltres no hi pactarem”. Bosch ha recordat que “a Barcelona mai hi ha hagut una majoria absoluta, ni tan sols en l'era Maragall. Per tant, hem d'arribar a acords”. “Som els més festejats per arribar a pactes i tenim una gran sort”, ha valorat.

Finalment ha explicat que “volem crear una agència de desenvolupament i ens hem inspirat en la de Nova York. Ara hem de generar llocs de treball”. “L'èxit ha de ser compartit. Barcelona és una ciutat meravellosa, però no arriba fins a l'últim ciutadà”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn, 15/05/2015 - 01:41

Aquest home es com aquell cunyat semiarista que s´ha apuntat a un comiat de solter d´un parent putero i que s´empatolla en donar consells a tot deu sobre sexe, drogues i rokanrrol.
Sembla que encara conti en pessetes creyent que la Merkel es una marca de retandores estrangeres.
Un cas.

#3 Xavi, BCN, 14/05/2015 - 11:36

Doncs jo crec que si que ja heu pactat, de fet ho sé del cert, i fins i tot ja heu parlat amb el PSC per si no sumeu. Veurem qui té raó.

#2 LN, Barcelona, 14/05/2015 - 10:30

Aqust paio va posant condicions a tothom. Sort tindrà si treu més vots que el PP.

Com disfrutaré la nit del 24-M vient-lo per TV3. Jo amb una copeta de cava ben fesqueta.

#1 Pablito, Barcelona, 14/05/2015 - 10:06

Las conversaciones entre amigos en ocasiones rayan las desavenencias pero Trías y Bosch tan buenos camaradas ellos y casi de la cuadrilla no creo que llegue la sangre al río aunque lo digan.
El todo vale en campaña harta, cansa. Bosch lo debería saber que dentro de lo malo, es el más moderado de ERC