Publicitat
Política · 30 de Març de 2009. 21:13h.

Bosch criticava quan la policia es dedicava a "colpejar" estudiants

El diputat d'ICV deia que "poc importa si són de la UAB, antiglobalització, o immigrants"

Bosch criticava quan la policia es dedicava a "colpejar" estudiants

Jaume Bosch, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari d’ICV, Jaume Bosch, criticava les accions policials a les manifestacions quan a Espanya governava el PP i la Delegada del Govern espanyol a Catalunya era Julia García Valdecasas. Bosch, en un article publicat a Treball, la revista d'Iniciativa per Catalunya, a l'octubre del 2001, afirmava que "l’etapa de majoria absoluta del PP ens està introduint en una mena de túnel del temps des del qual el concepte d’ordre públic torna a treure el cap en les últimes eleccions. Un exemple extrem el constitueix la política aplicada a Catalunya per la Delegada del Govern, Julia García Valdecasas".

"Poc importa que es tracti d’estudiants de la Universitat Autònoma, manifestants antiglobalització, o immigrants concentrats a la Plaça André Malroux: l’objectiu es disoldre, colpejar i detenir. En aquest cas, a mes a més, s’afegeix a la concepció política del partit conservador la ineficàcia extrema i l’escassa tradició democràtica de la pròpia Delegada", afegia.

Veure article

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 31/03/2009 - 17:07

Axó no és noticia,és lo que han fet sempre.Ya els conexem.Deunos-enguard que aquests fets haguesin sigut obra amb un Govern de CIU.S'imaginen..?No cal dir la que hagueren montat....Per llogar-hi cadiras...Tots sabem la que haguesin montat...

#3 Paco, tortellà, 31/03/2009 - 10:56

Que dures no poder controlar les hemeroteques com Stalin,Franco;Mao o Lenin
ens deien amb el cul al aira,per`jo vull una intervenció així ara per demostrar que s'és consecuent

#2 Almirall, BARCELONA, 31/03/2009 - 08:15

Iniciativa és una farsa !!!

#1 ccc, bcn, 31/03/2009 - 07:19

és diferent, els manifestants d'ara són feixistes, enemics del poble, s'ho mereixen, els q es manifestaven contra el PP eren herois de la revolució, la essència del poble. PD: podrien canviar el nom de la revista, treball?