Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2012. 17:39h.

Bosch demana eleccions anticipades

Recorda a Rajoy que apujar impostos "no estava al seu programa"

Bosch demana eleccions anticipades

Bosch, en una imagen de archivo en el congreso

El portaveu d’ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha plantejat avui a Mariano Rajoy que "convoqui a les urnes, li agradi o no" i que opti per "sortir de la crisi amb democràcia". Bosch ha recordat que "Washington afirmava que ningú, ni el millor dels presidents, no té dret a treure diners si no és sota consentiment i per millorar els serveis" i "vostès fan el contrari: sostreuen els diners de la gent, sense consentiment previ (no entrava en el seu programa electoral) i en comptes de serveis i benestar ens llancen malestar".

Segons Bosch, "diuen que no hi ha alternatives, però no és cert, i els podem oferir de bona fe com a mínim 10 fórmules per combatre la crisi, cap de les quals vetada per les institucions europees. Podrien perseguir el frau fiscal, no amnistiar els fraudulents; perseguir el frau en l'IVA; crear un impost sobre grans fortunes, una taxa sobre transaccions financeres internacionals, un impost sobre el patrimoni; cancel·lar compres d'armament i dispendi en Defensa; deixar d’espoliar països productius com Catalunya; no subvencionar autopistes i obres no prioritàries; suspendre privilegis d'alts càrrecs i institucions de l’Estat, més enllà de la congelació de sous de diputats i senadors; o suprimir el Senat".

Per a Bosch, "sembla que prefereixen sostenir bancs en fallida amb directius processats i, en contra del que recomanava Washington, imposar cada dia més impostos i servir menys serveis" i ha exigit que "corregeixi les seves promeses i convoqui a les urnes. Digui-ho clar: imposaré més impostos i serviré menys serveis, i tot seguit convoqui a les urnes. Sigui coherent i convoqui a les urnes. Ho ha de fer tant si li agrada com si no. Pot retallar inversions, serveis, però no democràcia".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi Tallaferro, Barcelona, 13/07/2012 - 00:22

I ara per què no demanes la independència ?

#8 ninas oriel, barcelona, 12/07/2012 - 16:59

Hauríen de dimitir i convocar noves eleccions, com s'ha d'acceptar que aplaudeixen constantment els del PP a cada brabuconada que deia el seu amo!!! Quina vergonya de gent. Sembla que siguin ells els rics i a la resta que els donin pel sa........ I el primer a dimitir hauria de ser el Sr. Montoro .

#7 santi, Gibraltar (UK), 12/07/2012 - 03:12

Ara el que cal es la independència doncs els espanyols estan acabats i hem d'aprofitar que som majoria clara d'independentistes per fotre el camp d'aquest estat de lladrocini on no trobarem mées que misèria i atur

#6 Jesús_9barris, Barcelona, 12/07/2012 - 00:31

I a Mas, no l'hi demana? em sembla que CiU també va presentar un programa electoral que s'asembla menys al que està fent que un compte de fades a un triller de zombies vampirs... Em crida l'atenció aquest lapsus d'ERC

#5 Raymon t, Taradell, 11/07/2012 - 20:47

Te tota la raó en Podrien treure els diners als que mes tenen i als que mes defrauden , que segur que ja saben qui son. Apuja'n el IVA ho pagarem tot mes car i no es podrà treballar peque las hores i els materials sortiran mes car, en fi que sempre toca el rebrà als mateixos.