Publicitat
Política · 9 de Maig de 2016. 08:13h.

Bosch demana la dimissió de Mejías pels tuits ofensius

"Demanaries la meva dimissió si jo hagués dit això, i faries bé"

Bosch demana la dimissió de Mejías pels tuits ofensius

Carina Mejías, en una imatge d'arxiu

El líder d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha demanat la dimissió de la presidenta del grup municipal de Ciutadans, Carina Mejías, després que aquesta hagi fet broma a Twitter amb uns usuaris que proposaven "degollar" a Joan Tardà i Gabriel rufià i penjar-los de fanals a l'Hospitalet de Llobregat ia Cornellà.

El fet que la líder de Ciutadans a Barcelona respongués aquests tuits amb altres, seguint-los el corrent - "me parto", ha escrit Mejías- ha indignat els dirigents d'ERC. "Demanaries la meva dimissió si jo hagués dit això, i faries bé", ha dit Bosch en el seu compte de la xarxa social.

El diputat al Congrés dels Diputats per ERC, Jordi Tardà, fes fora a cara a la dirigent municipal de Ciutadans que animi a "gamberros" a degollar i es pregunta si això és "democràticament molt saludable".

Finalment, el també diputat republicà a Madrid Gabriel Rufián ha dirigit els seus dard directament a partit de Mejías i ha assegurat que Ciutadans "s'ha tret la careta".

Alfred Bosch, en una foto d'arxiu

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Tirant, bcn, 09/05/2016 - 22:40

Mejía farà bé en "passar" de Bosch ... Gairebé cada dia polítics i militants d'ERC, CUP, etc. deixen anar ofenses i fins i tot amenaces contra oponents en rádio t televisió i ningú dimiteix ... "A cagar a la via", Bosch ...

#16 Pepón, Bcn (España), 09/05/2016 - 18:41

Bosch, pide también la dimisión de los de la Cup de Badalona o cállate.
"... decisión de la CUP de quemar una figura de Albiol, con símbolos de la falange y un cartel que reza ?fascista?, en la noche del diez de mayo,..."

#13 La hora de los egoistas, Bcn, 09/05/2016 - 12:46

Los de ERC (que no son de izquierdas ni en esta vida, ni en la otra) hablando de lo que es democrático o no, y la fundación de ERC le da premios a la Sra. Moliner por quemar Constituciones. ¡Estos Carlistas antidemocraticos no engañan a nadie!

#12 Quantico. Analisis de Conducta, Vic , 09/05/2016 - 12:32

Bosch pide una dimision.....y le traen un espejo.

#11 Casper, Bcn, 09/05/2016 - 11:22

Por cierto esta mañana en TV3 de vergüenza, todos los tertulianos independentistas. !! Que asco!!.

#11.2 Manolio, Barcelona, 09/05/2016 - 19:54

No sé a que cuento vi

Qué haces viendo TV3 , y por la mañana? Campeón.