Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 12:30h.

Bosch desafia la Junta Electoral

El conseller rebutja treure els llaços grocs del seu departament: "si volen neutralitat que s'acabin els judicis als presos polítics"

El diputat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha mantingut una topada amb el conseller Alfred Bosch, arran dels llaços grocs penjats en la seu del departament d'Acció Exterior. Carrizosa li ha recordat que la junta electoral central prohibeix l'exhibició de símbols partidistes abans d'unes eleccions.

"Avui és el tercer i darrer avís que els hi donem: demà mateix si vostès no retiren els símbols i compleixen amb el que diu la Constitució i la Junta Electoral, nosaltres anirem a la Junta Electoral a que els hi facin complir a vostès", ha advertit el diputat de Ciutadans.

"Què s'han cregut? que vostès poden tacar les properes eleccions? Li hauria de caure la cara de vergonya a Europa, senyor Bosch. Què pensaran a Europa del que fa la Generalitat de Catalunya?", li ha preguntat.

Bosch, en la rèplica, ha assegurat que "farem el que fan a tota Europa i això també és el que direm a tota Europa si a vostè no li sembla malament: farem el que calgui per garantir el lliure exercici del vot durant unes eleccions". "I també li direm el que no farem: nosaltres no encobrirem amb les paraules vulneracions de drets", ha afegit.

"Nosaltres el que no farem és censurar res. No censurarem colors", ha remarcat, a més de deixar clar que "encara que vostès ens apretin perquè els seus socis de Vox els estan apretant contra aquest color. No tornarem, senyor Carrizosa, al blanc i negre del No-Do", ha afegit.

El conseller ha deixat clar que "jo no aniré al meu departament a prohibir als treballadors que expressin la seva protesta, que expressin el seu dolor perquè el seu ex cap està a la presó injustament acusat. Un home de pau. No anirem empaitant la gent perquè no ens pertoca".

"Aquí tenim un problema de drets i llibertats, aquest és el problema de fons", ha dit. "No els agrada veure llaços grocs? Això ho hem entès. Doncs si no els hi agrada veure llaços grocs, si volen neutralitat, que s'acabin els judicis polítics als presos polítics", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Vikander , Cornellá , 06/03/2019 - 22:30

Y luego dirán que se judicializa la política...

#9 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 06/03/2019 - 16:36

Ha esta gentuza hay que atacar les el bolsillo. 20.000 euros por día hasta que los retire. Son tan miserables que antes de 20 segundos habían retirado todos los lazos.

#8 Casandra, BARCELONA, 06/03/2019 - 15:55

....a tomar nota¡¡¡
Estos señores seguirán con "el método" mientras detenten el poder, que paradojicamente emula al Real que tanto critican.
O un cambio a través de las urnas, o más de lo mismo, a peor.
....y cuantas carcajadas que lo celebran¡¡¡¡¡
Hasta el seny catalán se ha fugado.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2019 - 15:32

torero, torero, torero...!!

#7.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/03/2019 - 22:27

No llega ni a novillero.

#6 Alcoberro´s, Barcelona , 06/03/2019 - 15:02

Pero que valiente nos ha salido el de los "ojos saltones"...