Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2019. 18:54h.

Bosch diu que els Estats Units ens mira

El conseller d’Exteriors s’entrevista amb dos congressistes

El conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, ha assegurat els Estats Units tenen “una sensibilitat molt marcada pel que està passant a Catalunya”. “Els interessa molt el que està succeint a Catalunya”, perquè “els EUA es consideren el bressol de la lluita dels drets civils i de la democràcia moderna”, ha afirmat durant la el seu viatge oficial.

“Quan interpreten que a Catalunya s’estan vulnerant drets i que s’estan cometent injustícies en el sistema polític o judicial són extremadament sensibles aquí”, ha insistit Bosch, qui ha afegit que “el diàleg és vist com a instrument fonamental per tal de solucionar un problema polític”.

En el marc del seu viatge oficial a Washington DC, el conseller d’Exteriors de la Generalitat s’ha reunit amb dos congressistes, d’un total de 435 que integren la Cambra de Representants, i ha pronunciat dues conferències a l'Escola d'Estudis Internacionals Avançats de la Universitat Johns Hopkins i al Centre d’Estudis Internacionals de la Universitat de Georgetown.

Bosch va manifestar en les seves conferència que “l’esperit americà de la defensa dels drets civils és una inspiració” per a l’independentista i va defensar que “la vulneració de drets fonamentals a l’Estat espanyol també implica directament als Estats Units”.

Alfred Bosch
Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#52 corresponsal, Barcelona, 26/11/2019 - 13:17

Seguro que Trump lo ha dejado todo para recibirlo.

#51 catalanoide, Bcn , 23/11/2019 - 22:43

Pero este jeta de quién piensa q cobra

#50 Tirant, Bcn, 23/11/2019 - 19:50

La expectació que ha despertat a Washington el "conseller d'Exteriors" Bosch és bruta, espectacular: les cadenes de ràdio i televisió americanes s'han volcat per obtenir algunes paraules d'aquest gran i conegut polític ...
La foto confirma aquest extraordinari interès.

#49 Primers espases, USA mon amour, 23/11/2019 - 19:19

-Y...como estaba la plaza?
- ABARROTÀ!

#47 Pepe, Alacant, 23/11/2019 - 12:13

En política nada es gratis, y el altruismo una rareza exótica, ¿qué le han propuesto a Bosch a cambio de su apoyo?.